16 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

20° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đorđe Manojlović izvršni direktor EPCG-Željezara Nikšić

Izvor: rtnk.me

Ekonomija

Comments 0

Đorđe Manojlović izvršni direktor EPCG-Željezara Nikšić

Izvor: RTV Nikšić

Autor: Antena M

  • Viber

Sekretar Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine Opštine Nikšić Đorđije Manojlović biće izvršni direktor novoosnovane firme EPCG-Željezara Nikšić.

Tu je odluku donio Odbor direktora EPCG na večerašnjoj sjednici, a potom je ta informacija saopštena predstavnicima bivših radnika Željezare.

"Nakon sjednice Odbora razgovarali smo sa Milutinom Đukanovićem i njegovim saradnicima i saopšteno nam je da je izabran Odbor direktora nove firme EPCG-Željezara Nikšić, a da će Manojlović biti izvršni direktor", kazao je Portalu RTNK predstavnik bivših radnika Željezare Ivan Vujović.

Grupa željezaraca večeras je bila ispred uprave EPCG-a, gdje su čekali da se završi sjednica Odbora direktora te kompanije i njima saopšti da li je nikšićka Željezara konačno i formalno u vlasništvu državne elektroenergetske kompanije.

Vujović je rekao da je EPCG potpisala ugovor sa Tosčelikom i da je dokument ovjeren kod notara.

"Rekao nam je da će EPCG prvu ratu od 15 miliona eura uplatiti u ponedjeljak, a drugu od preostalih pet miliona najvjerovatnije i prije polovine februara. Ono što je najvažnije za nas su naša radna mjesta i spremni smo da nas parcijalno prima na posao, ali pod uslovom da dobijemo rješenja za stalno o čemu smo i tražili garancije od čelnika EPCG-a. O tome ćemo sa njima razgovarati i narednih dana", rekao je Vujović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR