20 °

max 23 ° / min 13 °

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Josip Milanović – PisoJ svoju prvu internacionalnu promociju knjige Gromoglasni šapat započinje u Podgorici

Izvor: Marina Bralo

Kultura

Comments 0

Josip Milanović – PisoJ svoju prvu internacionalnu promociju knjige Gromoglasni šapat započinje u Podgorici

Autor: Antena M

  • Viber

Josip Milanović, mladi autor iz Bosne i Hercegovine, poznat kao PisoJ, koji na društvenim mrežama okuplja više od 100000 vjernih pratitelja, u četvrtak, 4. aprila 2024. s početkom u 19:30 sati, u prostorijama Centra kulturnih zbivanja Ribnica, održaće svoju prvu internacionalnu promociju knjige Gromoglasni šapat.

Knjiga Gromoglasni šapat već je osvojila srca čitatelja širom regije i svijeta, a prvi tiraž ove knjige od 4 000 primjeraka rasprodan je u rekordnom roku za samo deset mjeseci. Ova knjiga proglašena je i najboljom prvom objavljenom knjigom na Sajmu knjige u Sarajevu 2022. godine, a nedavno je osvojila i Oskara popularnosti za najprodavaniju knjigu u Bosni i Hercegovini. Ova prestižna nagrada predstavlja prvo priznanje te vrste nakon 26 godina ovog renomiranog događaja, što dodatno potvrđuje izuzetnost i popularnost djela.

Nakon uspješno održanih 12 promocija u Bosni i Hercegovini, Josip Milanović nastavlja svoju turneju u Crnoj Gori, a svim pristupnim obećava jedno emotivno putovanje kroz najljepše tekstove iz knjige Gromoglasni šapat, susret iskrenih prijatelja, te prekrasnu veče pjesme i zagrljaja.

„Baš sam sretan što svoje prvo internacionalno putovanje s knjigom Gromoglasni šapat započinjem upravo u Podgorici za koju me vežu prelijepe uspomene i sjećanja. Znam da će mi ljudi u Crnoj Gori sve ono najljepše što im dam, duplo vratiti, zbog toga sam i odlučio svoju turneju započeti upravo ovdje. A, na poseban način se radujem što će baš iz mojih ruku po prvi put moći doći do svog potpisanog primjerka knjige koju željno iščekuju već dvije godine“, bio je iskren Josip.

Moderatorka večeri biće Jelena Božović, dok će događaj muzički obogatiti talentirana Dušanka Belada.

Ova promocija obećava nezaboravnu veče ispunjenu emocijama i inspiracijom, te pozivamo sve ljubitelje književnosti i istinskih životnih priča da nam se pridruže. Ulaz je besplatan, a broj mjesta je ograničen.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR