Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Demokrate: Velika pobjeda opozicije, DPS odstupio od početnih pozicija

| Postavio/la: Lejla Hadžimuhović

Demokrate: Velika pobjeda opozicije, DPS odstupio od početnih pozicija

Demokrate su ostvarile još jednu pobjedu protiv DPS-a, koja je od presudnog značaja za dalju opozicionu borbu, saopštili su iz te partije.

"U Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva DPS je po drugi put natjeran da prihvati uslove Demokrata. Odbor koji je radio bez pravila, sada radi po precizno definisanim pravilima. Odbor koji je mogao donositi odluke prostom većinom, sada mora odlučivati kvalifikovanom i to 11 od 14 članova i to o svim pitanjima.

Dakle, zaštitili smo opozicione interese i natjerali DPS da pognute glave odstupi od početnih pozicija. Namjera Branimira Gvozdenovića bila je da radi bez pravila i da odlučuje prostom većinom, kako bi obezbjedio prohodnost svih njegovih predloga", saopštile su Demokrate.

Takva namjera je, kako su kazali, konačno zaustavljena. Ovo je, dodaju, velika pobjeda opozicije i još jedna u nizu nakon što je serija trijumfa započeta Briselskim planom.

"Doslednom i odgovornom politikom stvaramo uslove za prve fer i poštene izbore u Crnoj Gori. Spriječili smo DPS u namjeri da opstruira Odbor za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog  zakonodavstva odlaganjem i obesmišljavanjem procesa.  

Sada će najveći izborni manipulatori na Balkanu morati da se suoče sa rješenjima Demokrata. Nema bježanja od novog biračkog spiska i glasačkog listića, ukidanja donacija i svih izbora u jednom danu. Tek će panika na dvoru nastupiti narednih dana, kada javnosti objavimo nova rješenja koja će potpuno eliminisati i fantome i lažne lične karte", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Komentari

Gordan,

Ovo sad saopstenje je samo reda radi i nista vise, ono fol radi zbog nas gradjana kao da bude nesto rade a oni samo griju stolicu u Odboru DPS.

StevanPG,

Cijela opozicija gledam napusti Odbor samo Demoktate ostadose, to je dokaz koliko su samo oni ti koji su igraci DPS u svemu ovome.

DonjiKokoti,

Koga ste vi pobijedili?!? I sad cim da mi je znati?? Vi sad kao nikad trcite put Dps i vatate Brana iz Odbora da budete sa njim dobri zbog ona dva mjesta u odboru sto su vam dali.

Cipsy,

Sta ima da kazete na to da je dokazano da ste novcem iz opstinske kase u Kotoru placali izborne kampanje??

Koviljka tomic,

Aoo sta radi produzena ruka DPS majko mila, oce da narodu maze oci pa oce.

Majka,

E kakva nam je opozicija bolje i da je nemamo

Ostavi komentar

0/300