2 °

max 5 ° / min -1 °

Subota

16.01.

5° / -1°

Nedjelja

17.01.

2° / -2°

Ponedjeljak

18.01.

4° / -3°

Utorak

19.01.

6° / -3°

Srijeda

20.01.

6° / -1°

Četvrtak

21.01.

10° / 4°

Petak

22.01.

10° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ibrahimović: Bratić da se izvini, hoćemo li učiti da su četnici dobri momci?

Politika

Tag Video
Comments 14

Autor: Antena M

  • Viber

Ibrahimović: Bratić da se izvini, hoćemo li učiti da su četnici dobri momci?

Šef poslaničkog kluba Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović pitao je danas u Skupštini mandatara Zdravka Krivokapića ograđuje li se od izjava kandidatkinje za ministarku Vesne Bratić i četničkog pokreta.

Podsjetimo, Vesna Bratić ranije je javno istakla da je srpski nacionalista i "žena četnik". 

"Crna Gora ne smije dozvoliti jednu strašnu poražavajuću činjenicu o potencijalnoj kandidatkinji za ministarku nauke, prosvjete, kulture i sporta - da je ženski četnik. Da li država koja ima čvrste temlje antifašizma i međuvjerskog sklada treba da ima takvog predstavnika na visokoj poziciji u državi?

Da li takva osoba treba da odlučuje o identitetskim pitanjima?

I s pravom se manjinski narodi pitaju da li ćemo mijenjati nastavne planove i programe pa u njima nećemo imati velike stvaraoce predstavnike manjinskih naroda, Avda Međedovića, Ćamila Sijarića...

Da li ćemo učiti da četnici nijesu radili sva ona zla na prostorima Crne Gore, prema svim narodima, posebno prema Bošnjacima, hoćemo li učiti da su to dobri momci, ili ćemo čekati da državni dan bude osnivanje četničkog pokreta u Crnoj Gori", upitao je Ibrahimović. 

Javnost, kako je rekao, očekuje da se Bratić izvini, zbog žrtava četničkog pokreta. 

"Da li se ograđujete od izjava Bratić, od četničkog pokreta i svih drugih fašističkih pokreta i hoćete li 11. jula posjetiti Srebrenicu, jer je to značajno za regionalnu saradnju", upitao je Ibrahimović. 

Komentari (14)

POŠALJI KOMENTAR

Dževad Alagic

@Jelena respekt gos jelena i jasam istog misljenja i poštujem sve ljude ma tko bili ako su ljudi netreba gledati na vjeru i tko je tko

Pišemiperijatelj iz CG

Znaš kako je Bugarski general reka na Bregalnici. Puštite nas Crnogorci da stučemo te s****, danas ih branite a sutra će po vama. Taman nam tako vrću.

Samir Racic

@Jelena U Islamu ne postoji ni nacionalizam niti fasizam. Vjera Islam nama muslimanima nareduje da svoje cuvamo i druge pozivamo u Islam na najljepsi nacin. Zabranjeno nam je rusenje Crkvi i ubijanje neduznih..