21 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS poručuje SDP: Podiži sirotu za svoju sramotu

Politika

Comments 2

DPS poručuje SDP: Podiži sirotu za svoju sramotu

  • Viber
Iz DPS-a poručuju Socijaldemokratskoj partiji Ranka Krivokapića da „ni ovog puta nemaju što reći osim ponoviti pitanje – đe ste bili 18 godina, a i onih predhodnih sedam? Ili da ih podsjetimo na onu narodnu „pljuni gore, pa na sebe“.

SDP-u bi, poručuju iz DPS-a, mnogo korisnije bilo da se manje zalijeću glavom u zid, a više da se posvete izvlačenju iz nezavidne političke situacije u kojoj se ta partija našla zahvaljujući povrijeđenoj sujeti bivšeg predsjednika crnogorske Skupštine.

„Podsjećanja radi, SDP je zajedno sa DPS-om provela u vlasti 18 godina, dakle, najmanje dva državna uređenja kroz koja je Crna Gora morala proći na putu ka punoj nezavisnosti. Prije toga, Ranko Krivokapić je u Skupštini Savezne Republike Jugoslavije, kao predstavnik svoje partije, davao legitimitet svakoj odluci koja je u tim sazivima donijeta. Zato političko cijemjerje SDP-a propada na novo dno svaki put kada porede sebe sa nekadašnjim Liberalnim savezom, makar dok još uvijek ima onih koji se sjećaju kakav je u to vrijeme bio odnos LSCG prema „principijelnosti“ SDP-a“, navodi se u saopštenju DPS-a.

A današnja tijesna saradnja i koalicija SDP-a sa Demokratskim frontom, saopštavaju iz DPS-a, „izvornim čuvarima svih ideja koje Krivokapić pominje u svom saopštenju, najbolje svjedoči o tome koliko je i jednima i drugima stalo do države Crne Gore, koju bi najradije predali u tuđe ruke, jer sami ne bi znali što da čine sa njom.“

„Nakon ovakvog dripačkog saopštenja SDP-a, najprikladniji komentar bi mogla biti ona čuvena narodna izreka: "Podiži sirotu za svoju sramotu”. Umjesto izanđalih onovremenih frazetina kojima bi Ranko da zataška svoje sramno držanje posljednjih godina, nek' odgovori crnogorskoj javnosti: zašto je izdao Crnu Goru? Zašto se priklonio anticrnogorskoj opoziciji, zašto je u kolu s rušiteljima crnogorske države... Na sve njegove političke bezobraštine, stalno ćemo mu postavljati ovo pitanje. Iako je nama to poodavno jasno“, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

E DPS-u,vaša je bruka i sramota od nastanka do današnjeg dana-održavate se prevarom i podvijanjem repa.Varate crnogorski narod a kuž-ljanski podvili rep pred beograckom rajom (koja se umotala u rkečine srpstva istrcanog petovjekovnim turskim podaništvom) i prepuštili im časnu CPC da bi uz njihovu pomoć dugo vladali i pelješali crnogorski narod i državu.Do danas u DPS nije bilo valjanog crnogorskog čeljadeta jer nebi trpjeli da DPS-om i crnogorskim narodom vladaju profiteri i podvirepi-a od danas pa nadalje viđet će se. A SDP se danas samo raštrka od jada 18-to godišnje sramote i bruke-Brajović s društvom osta s vama a društvo Krivokapića zalutalo i udružilo se s beograckim fifikama da šnjima ćabaka na crnogorski narod i državu.

Alx

Tako je! Ja sam njihov sada već bivši simpatizer i jedino zbog čega sam ih simpatisao više od DPS -a je ta iskrena ljubav prema Crnoj Gori! Ali sad mi je sve jasno, nije to ljubav prema zemlji već prema stolici!!!!