24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

24° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP: Saopštenja DPS-a piše Svetozar Marović

Politika

Comments 1

SDP: Saopštenja DPS-a piše Svetozar Marović

  • Viber
''Osnovano sumnjamo da saopštenja DPS u posljednje vrijeme pise niko drugi do Svetozar Marović''- navode iz SDP-a.

''Ovako konfuzna štiva može pisati samo neko ko ne zna đe politički udara i ko je zaokupljen kako da odbrani blaga opljačkana od naroda. Ostavljamo mogućnost i da griješimo jer u DPS, na žalost ogromne većine poštenih članova, ima još Marovića, pa je konfuzija, pogubljenost i strah od pravde postala zajednička crta mnogih u ovoj partiji''-navode iz te stranke.

Kako navode, niđe vrh DPS nije krenuo a da tamo prethodno nije otišao njihov ideolog Svetozar Marović, pa nema razloga za sumnju da će tako biti i ovoga puta.

''Nas ne čudi zašto toliko bestidno lažete. Jasno je da je gnusna laž zadnja odbrana svih autokratija. Jasno je i da ko krade taj i laže. Lažima i lažnim patriotizmom svaka autokratija brani opljačkano od naroda. I to nije ništa novo - takvih primjera ima puno u istoriji. Zato je veliki Semjuel Džonson i rekao još krajem 18.vijeka: Patriotizam je posljednje utočište za hulje''- piše u saopštenju Socijaldemokratske partije.

Kako pojašnjavaju u saopštenju, koje je odgovor na jučerašnje saopštenje DPS-a, takvim patriotizmom se branio Slobodan Milošević, posebno u posljednjem periodu svoje vladavine.

''Kao njegove dobre sluge, sem što ste sa njim zajedno rušili, ratovali i pljačkali, zbog čega ćete jednog dana odgovarati, naučili ste i da ga slušate. Zato ga sada i kopirate. Vi ste dobar sluga jačima a loš gospodar svom poharanom narodu.

Mi znamo da vi Crnu Goru poistovjećujete sa vama, jer je i to obrazac svih autokratija. I znamo da u takvom stanju nijeste svjesni kolika je to uvreda i poniženje za Crnu Goru. Da su naši preci voljeli i branili Crnu Goru kao vi ne bi kamen na kamen od nje ostao''-zaključuje se u saopštenju SDP-a.


I zapamtite, mi i vi nijesmo iz iste Crne Gore. Vaša je Crna Gora ratnih zločina, deportacija, Sveta Marovića, Deripaske, međunarodnih potjernica. Sve ono čime se vi ponosite pristojni ljudi se stide.

I dolazi vrijeme kada vi nećete moći da pitate već da odgovarate na pitanja. I to što vas posebno pogađa, ona pravosudna, a ne politička. Eto, tek samo radi treninga, mi vas politički možemo pitati – Zasto toliko lažete i kradete? Kada ćete raskinuti Sporazum sa Putinovom Jedinstvenom Rusijom koji ste sklopili zajedno sa Milanom Knezevićem? Zašto se, nakon što pokradete građane, odričete od Crne Gore?

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Edin

Ubrzo ćemo vidjet,šta je sa milionima,pokradenim iz skupštinske kase,dok je pametar iz Cuca,bio odgovoran.Možda Ranja bude radio recenzije,svom prethodniku.Klasičan primjer,kako sujeta,pizma,surevnjivost,obuzmu čovjeka,pretvore ga u neprijatelja,sebi i svom oko sebe.Ko je čitao Iznoguda,prepoznaće čoveka sa značkom...