23 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

23° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić Markoviću: Naplati poreski dug ako smiješ, majke su svetinja

Politika

Comments 1

Bečić Markoviću: Naplati poreski dug ako smiješ, majke su svetinja

  • Viber
Demokrate Herceg Novi su  održale niz konstitutivnih sjednica mjesnih odbora na kojima je izabrano preko 100 članova i predsjednici mjesnih odbora.
"U opštinskoj organizaciji Demokratske Crne Gore Herceg Novi mjesni odbori po pravilu obuhvataju biračka mjesta na konkretnom području saglasno Odluci opštinskog organa o određivanju lokacija biračkih mjesta na teritoriji opštine Herceg Novi.Mjesni odbori sprovode obaveze koje obuhvata ciljna, predizborna i izborna kampanja, kao i obaveze definisane Statutom, i drugim opštim aktima, odlukama i planovima organa Demokratske Crne Gore na državnom i lokalnom nivou.
 
Za predsjednika mjesnog odbora Savina izabran je Slobodan Bobo Dražović, Topla – Miladin Bato Vidaković, Srbina – Đorđe Vasilevski, Bijela – Nikola Samardžić, Baošići – Mihailo Marjanović, Kamenari – Igor Popović i Sutorina – Boro Lučić", saopšteno je iz te partije. 
 
Konstitutivnom sastanku mjesnih odbora Bijela, Baošići i Kamenari, koji je održan juče u Bijeloj prisustvovali su i predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić i generalni sekretar partije Boris Bogdanović.
 
Predsjednik Demokrata je u obraćanju članovima ovih mjesnih područja izrazio zadovoljstvo zaokruženošću partijske infrastrukture u Herceg Novom.
 
Članove mjesnih odbora na ovom konstitutivnom sastanku obavijestio je o prethodnim aktivnostima Demokratske Crne Gore, koje se odnose na pravnu pomoć majkama sa troje i više djece.
 
"Osvrnuo se i na izjavu Duška Markovića kojom se premijer grubo i neprihvatljivo odnio prema majkama. Naglasivši da su majke svetinja i ona nit koja je, kroz našu istoriju, najveću vrijednost - porodicu održala na okupu, predsjednik Demokrata je Dušku Markoviću poručio da nedostajuća sredstva iz budžeta, ako smije, nadomjesti naplaćivanjem preko 700 miliona poreskog duga.
 
Bečić je podsjetio da je kompletna opozicija na prethodnim parlamentarnim izborima nokautirala DPS u Herceg Novom i da takav rezultat, kao i ono što je štetna politika DPS-a u Novom, govori u prilog tome da će i na predstojećim majskim izborima u Herceg Novom opozicija odnijeti ubjedljivu pobjedu nad DPS-om", navedeno je u saopštenju Demokrata. 
 
Narednih dana Demokrate Herceg Novi završavaju sa kompletiranjem partijske infrastrukture gdje će biti izabrana rukovodstva preostalih mjesnih odbora shodno odluci Opštinskog odbora o obrazovanju mjesnih odbora u opštinskoj organizaciji Herceg Novi, zaključuju iz te partije. 
 
 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Istina

Aleksa, koliko ja znam majke su zene, jel tako bjese? Pa podijeli sa tim zenama javno, ako smijes, ono sto cesto ponavljas: "Od 20% zena, 19,2% su izdajice". A za novine kao "majke svetinja". E licemjeru.