19 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čapuni: Odgovor predsjednika Opštine Pljevlja na poziv iz Kosova smiješan

Politika

Comments 0

Čapuni: Odgovor predsjednika Opštine Pljevlja na poziv iz Kosova smiješan

Autor: Antena M

  • Viber

Odgovor predsjednika Opštine Pljevlja na poziv za učešće na Međunarodnom turističkom sajmu u Prištini nije samo odraz nekulture i brzopletosti, već i nepoštovanja institucija Crne Gore, njenih međunarodnih sporazuma i obaveza, ali i Sporazuma o parlamentarnoj podršci, konstituisanju zakonodavne i izvršne vlasti i političkim prioritetima 44. Vlade Crne Gore i parlamentarne većine 28. saziva Skupštine Crne Gore, počev od preambule pa do zadnjeg člana, saopštio je Ilir Čapuni iz Force.

"Za sada ovi ispadi su samo medijske senzacije i ispadi pojedinca, koji i na funkciji želi iskazati svoje lično mišljenje koje nema uporište na činjenicama i živi u zabludi.

Vjerovatno i nema političkog iskustva te ne shvata značaj preuzetih prava i obaveza Crne Gore, s tim mi iskazujemo duboko negodovanje zbog istih i pozivamo potpisnike Sporazuma i Vladu Crne Gore da se jasno ograde od istih", navodi Čapuni.  

Predsjednik Opštine Pljevlja, kako kaže, ne mora čekati iduću godinu da bi otišao u Prizren.

"Može i ove godine, i to sada. Na graničnom prelazu ljubazno će ga dočekati institucije međunarodno priznate Republike Kosovo i naučio bi što šta o promociji lokalnog i regionalnog turizma, prirodnih ljepota, kulturnih dobara i turističkih atrakcija Kosova i regiona.

Ukoliko se pak odluči da ulazi na neka druga vrata, profesionalno će ga dočekati  i Sigurnosne snage Kosova i KFOR", zaključuje on.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR