26 °

max 26 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

26° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Milatović da se primarno bavi svojim poslom, umjesto što preuzima ulogu zaštitnika Abazovićeve Vlade

Izvor: Dragan Tomašević foto/Antena M

Politika

Comments 3

PES: Milatović da se primarno bavi svojim poslom, umjesto što preuzima ulogu zaštitnika Abazovićeve Vlade

Autor: Antena M

  • Viber

Pokušaj relativizacije uspjeha aktuelne Vlade koju javno potvrđuju naši evropski partneri od strane predsjednika države Jakova Milatovića je nastavak kampanje koju sprovodi naš nekadašnji funkcioner, poručuju iz Pokreta Evropa sad. 

- Dok je bio u PES-u, a prije nego je postao predsjednik, Milatović je javno i otvoreno optuživao Abazovića da pravi savez sa onima koji su odgovorni za ekonomsko i moralno posrnuće države. Podsjećamo, sadašnji predsjednik je 8. avgusta 2022. godine upravo optužio Abazovićevu Vladu da je "neevropska", navodeći pet razloga zbog kojih takvoj Vladi treba izglasati nepovjerenje. 

"Vlada je potpuno usporila proces opipljivih evropskih integracija, a na važnim pozicijama upravljanja, uz neviđeni politički revanšizam, imenovala problematične partijske kadrove i korumpirane vedete prethodnog DPS režima", isticao je Milatović.

Velike uspjehe aktuelne Vlade za veoma kratko vrijeme ne osporavaju najznačajnije evropske adrese, pa dobronamjerno sugerišemo predsjedniku države da se primarno bavi svojim poslom, umjesto što preuzima ulogu zaštitnika Abazovićeve Vlade, koju je kao član PES-a oštro kritikovao i optuživao za zastoj evropskih integracija, što je potvrđeno i u izvještaju Evropske komisije - navode iz PES-a.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

goran1234

Hoće li mi ko objasniti koji su to uspjesi koje je ostvarila aktuelna vlada. Ako misle na izbore u pravosuđu to je uradila Skupština. Tu nema njihove zasluge

Mila K

Mjerenje nerazumnih dječaka sad prelazi mnogo više od neukusa. U takvom ružnom sukobu, premijer da ima jak tim oko sebe mora zauzeti poziciju "high ground". Nejaki od Dakinog guvernera nije dostojan ovakvih nerazvojnih rečenica, a svi su pes tunjavo pritisli zeleni tastet i omogućili Nejakom da izigrava učitelja iz seljačkih škola, prut u lenjir za kažnjavanje djece.

Tara

gospodine Milatovicu,ne vrijedjaj drzavotvorce..suvereniste..crnogorce..koji su najsluzniji..za EU integracije.. Mi ne krademo nasu drzavu..kako je vi kradete..a pogotovo vas prijatelj..a ujedno BIA spiun Dritan Abazovic..