26 °

max 26 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dragaš: Nikolić braneći osumnjičene za kriminal pokazao kakve vrijednosti promoviše

Politika

Comments 5

Dragaš: Nikolić braneći osumnjičene za kriminal pokazao kakve vrijednosti promoviše

Autor: Antena M

  • Viber

Imali smo prilike da shvatimo kakve vrijednosti promoviše i zastupa Miloš Nikolić kada je prethodnih dana morao javno da osuđuje akcije SDT-a i brani lica koja su osumnjičena za stvaranje organizovane kriminalne grupe, saopštio je Tihomir Dragaš, član Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

"Problem Nikolića nije PES, koji za razliku od njegove partije zastupa i štiti interes Crne Gore i svakog njenog građanina, njegov problem je što je njegova partija promovisala i štitila organizovane kriminalne grupe koje su bile povezane sa najvećim državnim vrhom, a koje Nikolić javno oplakuje. Na sreću SDT ima drugačije mišljenje, zahvaljujući Europolu i SKY prepiskama, pokrenuti su procesi protiv mnogih, u vrijeme DPS-a nedodirljivih, koji su optuženi za stvaranje ili učestvovanje u organizovanim kriminalnim aktivnostima i povezanosti sa kriminalnim klanovima", navodi Dragaš. 

Dok se, kako kaže, poziva na evropske vrijednosti, portparol DPS-a se ne ustručava da glumi advokata i licima koja su po navodima svjedoka imala ulogu u deportacijama Muslimana i Bošnjaka u Bukovici.

"Takođe, očekujem da svoju građansku i civilizacijsku orjentaciju funkcioner DPS-a demonstrira tako što će se konačno javno distancirati, a ne podržavati one koji su autori prijetećih i šovinističkih poruka na račun Bošnjaka i Muslimana u Pljevljima. 

Vokabular koji koristi Nikolić, a odnosi se na šamare i dresuru najbolje govori šta je sve prolazio u DPS-u i u kakvim je okolnostima izgrađivao svoj politički profil. Zato bih iskoristio priliku da odgovorim jednom autentičnom metaforom: konji se možda sedlaju, ali se zato magarad tovare", zaključuje Dragaš.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Mina

Dragas, jesi li ti iz Pljevalja?!?!?!

Legenda

Jaća strana Dragaša i Vranesa je veliko drpdki nacionalizam.Dobro su PES preokupirsli veliko srbi

Orlov krš

Bože kako je inteligentan i elokventan ovaj Dragaš,posebno je upečatljivo ovo o konjima i magaradima!A ovo da PES štiti interese Crne Gore i građana je podla laž i licemjerstvo! Svakodnevno imamo primjere njihovog podaništva Vučiću i njegovom ,,srpskom svetu''