19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate u HN: Sve više naših pristalica

Politika

Comments 0

Demokrate u HN: Sve više naših pristalica

  • Viber
Šestog dana kampanje Demokrata u Herceg Novom, čelnici partije posjetili su Meljine, Zelenika, Kumbor i Đenovići, ukupno 359 domaćinstava. Rezultati koje u kampanji postižu, kako navode, pokazuju da su u stalnom, stabilnom rastu i "da se nad visokim procentom podrške koji će Demokrate imati u Herceg Novom 7. maja uveče više niko neće čuditi."

"Veliki broj reakcija do kojih mlade Demokrate dolaze na terenu jedinstven je u jednoj ocjeni: da Herceg Novi nikada više neće dozvoliti da bude prevaren od strane DPS-a i kvazilokalpatriota, koji su jednom i nikad više prevarili građanstvo koje im je ukazalo povjerenje na prethodnim lokalnim izborima", navodi se u saopštenju.

U pobjedu opozicije 7. maja ne sumnja više niko, kao ni u to da će Demokrate biti najjača ne više samo opoziciona, nego uopšte snaga na političkoj pozornici Herceg Novog, poručuju Demokrate.

"Demokrate i narednih dana nastavljaju kampanju od vrata do vrata sve dok i najvećeg pesimistu ne ubijede da ništa nije propalo dok postoje ljudi voljni i željni da svoje mjesto, svoj grad, dignu iz blata u koje ga je bacila vlast na čijem su čelu sve vrijeme bili neodgovorni pojedinci, zaljubljeni u sebe i svoj interes.

Demokrate znaju šta Herceg Novi, na osnovu svih bogatstava i ljepota kojima raspolaže, može biti, a kada 7. maja preuzmemo vlast, odmah ćemo početi da radimo na tome da ono što može, on i bude", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR