13 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Subota

04.05.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Svaki put kad Medojević slaže biće demantovan

Politika

Comments 13

DPS: Svaki put kad Medojević slaže biće demantovan

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Iz Demokratske partije socijalista poručuju da je Nebojša Medojević u sinoćnjoj emisiji televizije Vijesti “Direktno” ko zna koji put izrekao jednu od svojih najvećih laži, koju već godinama pokušava da podmetne kao istinu.

"Svaki put kad slaže, biće demantovan. Predsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović nikad ni u jednom procesu, pred stranim i domaćim sudovima, nije bio ni optužen, a kamoli “pravosnažno osuđen kao šef kriminalne organizacije pred Kasacionim sudom u Italiji”, kako to tvrdi najveći politički lažov u istoriji Crne Gore Nebojša Medojević", navode iz DPS-a.

Podsjećanja radi,  Đukanović je isključen u preliminarnoj fazi istrage iz procesa koji je protiv nekoliko crnogorskih državljana vodio tadašnji državni tužilac Đuzepe Šelzi u Bariju, dodaju iz te partije.

"Medojević ne zna čak ni šta je bila nadležnost Kasacionog suda u ovom slučaju, nego po običaju bulazni i pokušava da na ovaj način skrene pažnju javnosti s mnogo većih briga koje su ga ovih dana pritisle. Treba takođe podsjetiti da je jedan od kreatora tog prljavog procesa, čiji je dio i ovaj naš Minhauzen, tužilac Đuzepe Šelzi, još od 2013. godine optužen za zloupotrebu službenog položaja i od tada se nalazi u sudskom procesu. Vjerujemo ipak da Medojevića mnogo više brine proces koji se odvija u Crnoj Gori od ove davno propale priče kojom bi htio da skrene pažnju javnosti sa svojih nepočinstava, i onih u čije se anticrnogorsko kolo uhvatio", poručuju iz DPS-a.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

danilo

Rubiče, stvarno bih te ovom prilikom zamolio da dignemo ovaj razgovor na viši nivo jer je ovo davno prevaziđen i koristi se samo u krugovima DPS-a.

Rubik

Idi popij jednu smirnicu za zivce bolje ti je

danilo

Taman i jesam, Rubiče. Mudriji bi razgovor poveo u Dobrotu od ovoga s tobom.