26 °

max 26 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate podnijele prijavu zbog pisma iz Beograda

Politika

Comments 0

Demokrate podnijele prijavu zbog pisma iz Beograda

Autor: Antena M

  • Viber

Demokratska Crna Gora podnijela je krivičnu prijavu protiv NN lica jer su, kako tvrde, građani Herceg Novog dobili pismo u kom se, kako navode, iznose monstruozne, najprljavije i najpodlije neistine na račun Crne Gore.

Pismo potpisuje izvjesna „Pravoslavna omladina Crne Gore“, ali bez pečata ili nekog memorandumskog znaka. Ono je navodno poslato iz Beograda.

“Crna Gora u posljednjih 27 godina nagledala se brojnih zloupotreba izbornih prava u toku brojnih izbornih procesa. Međutim, ono šte se danas dogodilo u Herceg Novom po nemoralu i brutalnosti prevazilazi sve ružno čemu smo do sada bili svjedoci. Autori i nalogodavci ovih nedjela pozvali su na svojevrsni linč funkcionera i članova Demokratske Crne Gore u Herceg Novom. Već više od 15 dana trpimo prljave terenske i medijske napade, na šta smo blagovremeno ukazivali i upozoravali javnost Herceg Novog i Crne Gore. Međutim, kako se bliži dan izbora, očigledno zbog rapidnog rasta podrške Demokratskoj Crnoj Gori, izvršioci više krivičnih djela, pribjegli su aktima nezabilježenim u dosadašnjoj praksi izbornih kampanja, ne samo u Crnoj Gori, već i na Balkanu”, navodi se u saopštenju člana Predsjedništva Demokrata, Nevena Gošovića.

Svemu su se, kako kaže u Crnoj Gori mogli nadati, ali da će nekom pasti na pamet da uputi pismo poziva na linč jedne političke partije, u konkretnom slučaju Demokratske Crne Gore, to ipak nijesu mogli ni zamisliti.

“Malo je reći da je ovo klasičan primjer svojstven onima, koji za ostvarenje cilja ne biraju sredstva. Poručujem nalogodavcima i izvršiocima ovih neljudskih i po društvo opasnih djela da nema te sile i da nema tog sredstva koje može zaustaviti Demokrate u namjeri da sačuvaju Crnu Goru od šefova i članova organizovanih kriminalnih grupa.  Očekujemo da će Specijalni državni tužilac, po podnesenoj krivičnoj prijavi predsjednika Demokrata, postupiti hitno i efikasno”, navodi Gošović.

Krivičnu prijavu predao je predsjednik stranke, Aleksa Bečić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR