24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

24° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Krivokapić se uhvatio u kolo s Dodikom

Politika

Comments 1

DPS: Krivokapić se uhvatio u kolo s Dodikom

Autor: Milena Aprcović

  • Viber
U Demokratskoj partiji socijalista smatraju da se lider SDP-a Ranko Krivokapić i njegova stranka "uhvatila u kolo sa partijama velikodržavnog ili, preciznije, velikosrpskog predznaka, i to baš sa onima čiji čelnici svaki čas odlaze na noge i podnose raport Miloradu Dodiku, Ivici Dačiću i Tomislavu Nikoliću."

"Za to nije potrebno Krivokapićevo lamentiranje nad prošlim vremenima, već samo prelistavanje crnogorskih medija, u kojima je mogao vidjeti fotografije i pročitati saopštenja Andrije Mandića, Slavena Radunovića, Milana Kneževića, Jovana Vučurovića i ostalih iz SDP-ovog partnerskog DF-a, iz kojih se vidi apsolutno oduševljenje što su imali priliku da sa svojim istomišljenicima poput Dodika, makar na riječima, Crnu Goru pretvore u „srpsku državu“", navodi se u saopštenju DPS-a.

Dodaju da je Krivokapićeva briga za sudbinu regiona  "samo licemjerno zamazivanje očiju prevarenim glasačima SDP-a, dok se ta partija preko svojih DF partnera drži ruku pod ruku sa Dodikom".

"Zato je sad za SDP veoma važno da pljuvanjem po DPS-u zamaskira svoju ulogu u anticrnogorskom kolu koje predvodi DF, politička struktura koja nikada nije skrivala svoj velikosrpski, nacionalistički i četnički predznak. A kakva će uloga SDP-a u tom kolu biti na regionalnom nivou, tek ćemo imati priliku da gledamo", piše u saopštenju.

"Najsvježiji primjer ciljeva saveza SDP-a sa DF-om i ostalim partijama iz anticrnogorskog kola je prvi potez novoformirane vlasti u Budvi. Umjesto da se bave konkretnim potrebama građana, novi lokalni funkcioneri se bave mijenjanjem natpisa na opštinskim kancelarijama iz latinice u ćirilicu. Na kraju, i SDP-u i DF-u i njihovim partnerima u zlom naumu u Crnoj Gori i regionu politika se svodi na isto – međusobno junačenje i tapšanje po ramenu, sa nultim efektom na okolinu. Što se Crne Gore tiče, sve im je uzalud", zaključuju u DPS-u.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Ne vjerujem ja da su Ranja i Žare pristali da se skida latinica i stavlja ćirilica... Dok ruka bude mogla dovatit put srca i jos poneđe, tesko...