7 °

max 20 ° / min 7 °

Srijeda

21.10.

20° / 7°

Četvrtak

22.10.

20° / 7°

Petak

23.10.

21° / 7°

Subota

24.10.

21° / 10°

Nedjelja

25.10.

19° / 12°

Ponedjeljak

26.10.

19° / 13°

Utorak

27.10.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
I Budva objavila ko će nastupati za Novu godinu

Mozaik

Tag Gallery
Comments 2

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

I Budva objavila ko će nastupati za Novu godinu

Turistička organizacija opštine Budva pripremila je petodnevni program za novogodišnje praznike koji će početi u subotu 28. decembra i trajati sve do ranih jutarnjih sati 2. januara, saopšteno je na konfereniji za novinare kojoj su danas, pored TOB-a prisustvovali i predstavnici budvanskih hotelijera.

"Zvijezde dočeka na glavnom gradskom trgu – Zdravko Čolić i Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće 31. decembra odnosno 1. januara, a među brojnim izvođačima nalaze se i Psihomodo pop, Lena Kovačević, Nevena Božović, Neno Belan, svjetski poznata DJ zvijezda Mahmut Orhan, Hari Mata Hari.

Tokom prvog dana će nastupiti i trebinjski rok sastav “Krugovi u žitu”, ali i brojni crnogorski izvođači: Akademia i Gula iz Bara, Gradska muzika Budve, lokalni sastav Refugie Jesus & Apostols, The Grupa, Assa Voce, gudački kvartet “Lord of the Strings” i budvanski DJ-evi Stevan Mandić i John K.", navodi se u saopštenju. 

Već tradicionalno, 1. januara u 13 sati biće održan koncert klasične muzike.

Direktorka Turističke organizacije Opštine Budva Maja Liješević, istakla je atraktivnost programa koji svojom raznovrsnošću za cilj ima da privuče što veći broj posjetilaca iz zemalja regiona.

Liješević je potvrdila i da postoji "dobra volja" da se nakon dvije decenije promijeni koncept, po kojem je Budva prepoznata kao novogodišnji centar regiona, a namjera je da taj epitet i zadrži.

Svako angažovanje ozbiljnijeg svjetskog muzičkog imena zahtijeva i milionski budžet, za što još nijesu stvoreni uslovi, ističe direktorka TOB-a i podsjeća da i ove godine u programu imaju svjetski poznata imena iz svijeta elektronske muzike.

Danilo Kastratović, predsjednik Izvršnog odbora TOB-a, mišljenja je da je program mogao biti kvalitetniji, tj. više u duhu Mediterana koji treba da promovišu, što isključuje angažovanje folk zvijezde, ali je takođe naglasio da je tokom sjednice Izvršnog odbora većina članova odlučila drugačije.

Program su predstavili i budvanski hotelijeri.

"U Palasu će tokom tri noći nastupiti Aco Pejović, Tijana Dapčević, Nina Badrić, Severina i Dejan Petrović Big Band. Hotel Splendid ove godine organizuje bogat petodnevni program, od 31. decembra do 3. januara, a glavne zvijezde prazničnih noći biće Neda Ukraden, Petar Grašo i Haris Džinović.

U hotelu Falkensteiner u najsvečanijoj noći će nastupiti Nina Žižić i Danijel Alibabić, dok će u hotelu Melia u Petrovcu, tokom tri noći, goste zabavljati Positive bend, Milan Bukilić, Bane Mojićević, Ana Kokić i Inspiracija bend.

Hotel Maestral je već popunio svoje kapacitete za vrijeme novogodišnjih praznika, ali je za Božić, pored izuzetno povoljnih aranžmana odlučio da ugosti atraktivne novosadske Frajle.

Specijalne paket aranžmane predstavio je i hotel Avala u kojem će se za muzičku atmosferu pobrinuti Light Motive bend.

Nakon konferencije u Budvi, Turistička organizacija, u saradnji sa hotelijerima predstaviće Budvu kao atraktivnu novogodišnju destinaciju u svim državama regiona", navode u saopštenju. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

hhh

ZČ je uzeo do danas preko milion€ samo iz Budvanske kase!!

vuko

Supruga kriminalca i osvijedocenog cetnika da pjeva na glavnom budvanskom trgu?! Drzavo, dokle ces spavati...