24 °

max 24 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

24° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izvučena četiri dobitnika specijalnog putovanja u London na finale Lige šampiona

Mozaik

Comments 0

Izvučena četiri dobitnika specijalnog putovanja u London na finale Lige šampiona

Autor: Antena M

  • Viber

Priliku da otputuju sa pratnjom na finale UEFA Lige šampiona, koje se održava u Londonu, dobili su kao glavni dobitnici nagradne igre „Hipotekarna banka i Mastercard vas vode na finale UEFA Champions League u Londonu“ Stijepović Miloš i Radulović Jelena, saopšteno je iz Hipotekarne banke.

"Pored četiri ulaznice prve kategorije za fudbalsku utakmicu finala UEFA Lige šampiona 2023/24, koje se održava na stadionu “Wembley“ u Londonu, 1. juna 2024. godine, dobitnici i njihova pratnja će dobiti i povratne avio karte na relaciji Podgorica-London-London-Podgorica, sa uključenim avio taksama; pokrivene troškove vize za Veliku Britaniju; transfer sa i do aerodroma u London; transfer od hotela do stadiona i od stadiona do hotela; smještaj u hotelu; uslugu domaćina tokom boravka na stadionu za vrijeme trajanja utakmice; četiri poklon ranca organizatora Mastercard & UEFA Champions League 2023/24 i dvije Premium gift kartice sa uplaćenim novčanim iznosom od po 150 eura", navode u saopštenju. 

U bazi za izvlačenje nagrada nalazila su se, dodaju, sva fizička lica koja su Mastercard karticom Hipotekarne banke obavila transakciju u minimalnom iznosu od 10 eura, u periodu od 10. marta do 10. aprila 2024. godine i to za plaćanja putem POS terminala u Crnoj Gori i inostranstvu ili plaćanja putem interneta.

"Bogat nagradni fond pored glavne nagrade čine i dva električna bicikla marke „MS Enegry e-bike I10“, koja su osvojili: Mugoša Mladen i Rovčanin Stevan, kao i 10 poklon kartica u vrijednosti od po 100 eura za kupovinu robe u maloprodajnim objektima "Sport Vision“, koje su osvojili: Mitrović Sandra, Pajović Maja, Đekić Anja, Kalezić Dragana, Božinović Vedran, Opačić Slobodan, Petričević Elena, Heldić Alma, Marvučić Maja, Mikijelj Jadranka.

Izvlačenje nagrada je organizovano na televiziji Prva TV, u emisiji EXCLUSIVE, a dobitnici su izvučeni kompjuterski, pomoću softvera posebno kreiranog za ovu namjenu, koji je nasumično, programskim izborom iz baze podataka izvukao dobitnike.

Spisak dobitnika objavljen je u dnevnim novinama „Vijesti“ i na zvaničnom sajtu Hipotekarne banke www.hipotekarnabanka.com", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR