24 °

max 24 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Istorija se ponavlja, dilema pred Mbapeom kao u ljeto 2017. godine

Fudbal

Comments 0

Istorija se ponavlja, dilema pred Mbapeom kao u ljeto 2017. godine

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Kilijan Mbape je na raskrsnici, naime, ako ne produži ugovor narednog ljeta, PSŽ će ga prodati. Jasno, Real bi morao da plati novi svjetski rekord, blizu 300 miliona za Francuza, ali Florentino Perez vjeruje da će uspjeti u ovoj misiji.

"Sveci" se ne predaju, Mbape bi, ako ostane, i potpiše novi ugovor dobio 40 miliona eura po sezoni, plus bonuse, postao bi, zajedno sa Mesijem najplaćeniji igrač na svijetu.

Dakle, novac ili Real Madrid jedino je pitanje za najtalentovanijeg igrača na planeti. Jer u Realu ne može da računa na više od 20 miliona, kako ne bi narušio platnu strukturu "Los Blankosa".

Pred istom dilemom bio je kada je odlazio iz Monaka, PSŽ je nudio više novca, ali Vadim Vasiljev, direktor "Kneževa" kaže da nije bio samo novac u pitanju.

"Mbape je mislio da je za Real rano, da mogu da sačekaju. Rekao mi je da je Parižanin, da hoće da igra u svom gradu nekoliko sezona, da mislim da nije dovoljno zreo da poslije samo sezone seniorskog fudbala napusti domovinu", kaže Rus.

Ispostavilo se da je bio u pravu, sazrio je u Parizu, sa Francuskom osvojio titulu prvaka svijeta, vidjećemo da li, kako tvrdi "Parizijen" ipak želi da ode, ili će pokupiti ogroman novac i ostati u PSŽ.

Mnogo toga zavisi od promhena u klubu, eventualnog odlaska Tuhela sa kojim se Mbape baš ne slaže, ali i od toga ko će trenirati Real i kakvu će sezonu imati Madriđani.

Osim, Reala, pominje se i Juventus, navodno bi Adidas želio tamo da vidi Mbapea, ali čini se da Italijani nemaju ni blizu toliko para da ulože u Francuza.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR