23 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Poslije kontroverzne odluke Napolija umiješala se i država

Fudbal

Comments 0

Poslije kontroverzne odluke Napolija umiješala se i država

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Napolija nijesu u neđelju doputovali u Torino na utakmicu sa Juventusom jer nisu imali dozvolu lokalnih vlasti, nakon što je utvrđeno da su dvojica igrača zaraženi korona virusom. Cijela ekipa je zbog toga ostala u izolaciji u Napulju.

Spadafora je rekao da situacija u Torinu nije bila "sjajna zabava" i ukazao na protokol koji "utvrđuje precizne odgovornosti".

"Ne smije biti zabune u tumačenju protokola, koji je jasan i utvrđuje precizne odgovornosti. Bilo bi bolje da je pronađeno zajedničko rješenje", rekao je Spadafora za Korijere dela Sera.

On je rekao da se "kontekst promijenio", ali da klauzula koja dozvoljava zdravstvenim vlastima da spriječe ekipe da putuju, nije nova u protokolu.

"Uvijek je bila tu, od početka. Protokol je do sada bio olako uziman, potrebno je pooštravanje. Kontekst se promijenio i to moramo uzeti u obzir", naveo je ministar.

Spadafora je rekao da treba izbjeći prekid takmičenja u Seriji A, ali da je gust raspored "suviše optimstičan".

"Svi radimo na tome da obezbjedimo da se to ne dogodi. Medjutim, želio bih da naglasim da niko ne živi istim životom kao prije godinu dana i da je sadašnji format, uključujući i Kup i utakmice reprezentacije, možda suviše optimističan. Moraju da se znaju prioriteti i nerazumno je misliti da nema mjesta oporavku", naveo je on.

"Moj savjet je da se razmisli o različitim scenarijima pošto ne znamo šta će se dogoditi, a ako postoji razmišljanje o plej-ofu, bolje je odlučiti na početku šampionata", dodao je Spadafora.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR