26 °

max 26 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Košarkaši Podgorice spremaju se za dvomeč sa Sutjeskom

Košarka

Comments 0

Košarkaši Podgorice spremaju se za dvomeč sa Sutjeskom

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Košarkaši Podgorice nakon što su osvojili prvo mjesto na kraju ligaškog dijela I A MCKL, spremaju se za nove izazove.

Podgorica i Sutjeska završili su ligaški dio sa učinkom 20-4, ali s obzirom da se rezultati SC Derbija brišu, oba tima zapravo imaju skor 19-3, ali je Podgorica bolja u međusobnom skoru od Sutjeske, zahvaljujući ubjedljivijem trijumfu na svom terenu.

Samim tim u baražu za plej-of Podgorica će revanš igrati na svom terenu, a rival će biti upravo Sutjeska. Prvi meč igra se za dva dana u Nikšiću, a konačan odgovor ko ide na megdan Budućnosti u polufinalu biće poznat u nedjelju, kada se u “Bemax areni” igra revanš meč.

“Očekuju nas dvije jako zahtjevne utakmice sa ekipom Sutjeske. Na nama je da se što prije trgnemo od teškog poraza od Vojvodine i odigramo ova dva meča na najbolji mogući način”, kazao je za klupski sajt prvotimac Podgorice Viktor Vujisić.

Podgorica je na svom terenu bila maksimalna, a doživjela je tri poraza na gostovanjima – od Teoda, Lovćena i Sutjeske. Ipak, na kraju je Podgorica uspjela se izbori za prvo mjesto.

Tim Dragana Radovića nije imao mnogo vremena da se pripremi za baraž za plej-of protiv Sutjeske. Prvi meč igra se u Nikšiću 9.maja, sa početkom u 20:30 časova. Baraž se igra po sistemu 1-1, što znači da može odlučivati razlika.

“Moramo biti maksimalno fokusirani i motivisani kako bi ostvarili pozitivan rezultat. Znamo dobro vrline i mane rivala, nema tu tajni, a vjerujem da željom možemo do pozitivnog ishoda”, naglasio je Vujisić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR