11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Reagovanje Simonovića na tvrdnje Piperovića u "Živoj istini"

Živa istina

Comments 2

Reagovanje Simonovića na tvrdnje Piperovića u "Živoj istini"

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Gostujući u emisiji ''Živa istina'', advokat Zoran Piperović pomenuo je Buda Simonovića, zbog čega je Simonovića reagovao.

Njegovo reagovanje prenosimo integralno.

''Niti je tačno da se taj moj jedini susret sa Zoranom Piperovićem desio prije deset godina, niti je, kako tvrdi trajao pet sati – desio se mnogo ranije i trajao mnogo kraće.

Od toga je ipak bitnije da je od „žive istine“ sto konaka daleko njegova tvrdnja da je „po govoru mog tijela“ zaključio da sam mu povjerovao, a plod njegove mašte ili pokušaj dodvorivanja nekome je i njegovo objašnjenje zbog čega tekst razgovora sa njim nijesam objavio.

Živa je istina da me Piperović tom prilikom ni riječima ni govorom tijela nije uvjerio da je istina to što mi je pričao. A, za razliku od njega, koji, kako je kazao u emisiji, brani klijenta čak i kad je siguran da ga on laže i negira zlodjelo koje je počinio, ja nikad nijesam objavljivao razgovore ako sam posumnjao u istinitost onoga što sagovornik tvrdi.

U ovom slučaju posebno i stoga što je ključni svjedok i akter u aferi o kojoj smo razgovarali, famozna Moldavka S.Č. na brzu ruku bila već sklonjena iz Crne Gore i više nijesam mogao da čujem i njenu priču.

Budo Simonović.''

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

služba

@Đoko Orlandić, Dje Djoko za dvije službe? Kolko je sposoban i jedna mu je mnogo!

Đoko Orlandić

Budo Simonović se lažno predstavlja kao medijski djelatnik. Potpisao je mnogo tekstova. Međutim, to nijesu tekstovi pisani po medijskim uzusima no dostavlkje mu depeše dvije inostrane obavještajbne službe. Đe mu i teče "penziono i socijalmno ouguranje" decenijama.