10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Simović Vučiću: Hvala, ali snaći ćemo se mi, ima srećom drugih država i tržišta

KORONAVIRUS

Comments 37

Simović Vučiću: Hvala, ali snaći ćemo se mi, ima srećom drugih država i tržišta

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik nacionalnog koordinacionog tijela Milutin Simović odgovorio je Večeras srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću na njegovu konstataciju da Srbija nije oduzela respiratore namijenjene Crnoj Gori, te da je spreman da nam ih i pokloni ako treba.

''Hvala Aleksandru Vučiću na brizi o Crnoj Gori. Ipak, mislimo da je dobro da on cjelinu svoje pažnje usredsredi na zaštitu zdravlja i dobrobit građana Srbije. Snaći ćemo se mi. Na sreću još je država i tržišta na kojim je moguće za svoj novac kupiti  nedostajuće proizvode, kao što smo u Srbiji kupili hranu o kojoj govori Vučić'', naveo je Simović i dodao:

''Ima država gdje je moguće s njihovim trgovinskim kućama ugovoriti kupovinu robe proizvedene u trećim zemljama, a da vam ne bude oduzeta kao što se to nama desilo sa respiratorima na tržištu Srbije. Posebno smo zahvalni za najavljeni dodatak od 2 respiratora koja bi nam Vučić donirao na bazi dogovora sa liderom NOVE Andrijom Mandićem. Pretpostavljamo kao izraz brige za navodno ugroženi srpski narod u CG. Nema potrebe za tim. Ne kalibriramo u CG medicinsku opremu po nacionalnim frekvencijama'', poručio je Simović.

''Crna Gora je odgovorna i organizovana građanska država koja je u stanju da i u najtežim okolnostima pandemije koronavirusa svakom svom građaninu obezbijedi maksimalni mogući nivo zdravstvene zaštite'', zaključio je Simović.

Komentari (37)

POŠALJI KOMENTAR

Nebojša

@Eliot Istinić ti si jedan jad i beda jer krades jedinstvemo ime sa FB i jedinstven lik sa jedinstvenim stavovima, a ovi tvoji tekstovini sluze samo da kozes sramno da pises kako bi defradirao vrhunski lik i delo srvarnog Eliota Istinica, jer samo je JEDAN Eliot Istinic na FB sa svojim cekicem.

Maden

Gospodine ministre Ma kao da ste mene pitali Ponosim se s Vama

Gajo

Nije to nikakva pomoc ,to je politika da bi se imali cime srbogorci busati kad ovo prodj kako im je majcica Srbija poslala pomoc. Bravo gospodine ministre.