9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Od danas Pobjedin dodatak za kulturu i društvo "Kult"

Kultura

Comments 0

Od danas Pobjedin dodatak za kulturu i društvo "Kult"

Autor: Antena M

  • Viber

Danas je uz Pobjedu izašao prvi broj Pobjedinog dodatka za kulturu i društvo „Kult“. Riječ je o dodatku koji će izlaziti svake subote.

"Kult" je zamišljen kao prostor na kojem će o aktuelnim temama i zbivanjima, kroz analize, kritičke tekstove, prikaze i eseje, promišljati predstavnici akademske zajednice, javnih institucija, pisci, profesori, umjetnici, vrijednovaće i kritički promišljati postignuća i promašaje u oblasti kulture i umjetnosti, ali i dekonstruisati društvene fenomene crnogorske realnosti.

Saradnici Pobjedinog dodatka za kulturu i društvo su vodeća imena na crnogorskoj intelektualnoj sceni: Radmila Vojvodić, Marko Špadijer, Dragan Radulović, Janko Ljumović, Pavle Goranović, Živko Andrijašević, Boban Batrićević, Aleksandar Radoman, Marija Perović, Ljiljana Zeković, Svetlana Racanović, Milica Piletić, Sait Šabotić, Antun Sbutega, Nikola Latković, Zorica Mrvaljević…

Pobjedin „Kult“ će iz broja u broj koncepcijski i sadržajno težiti da zadovolji intelektuanu znatiželju čitaoca i pomogne trasiranju puta razvoja crnogorskih duhovnih magistrala.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR