8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Promocija knjige Put do Himalaja dječje duše u KIC-u

Kultura

Comments 0

Promocija knjige Put do Himalaja dječje duše u KIC-u

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Knjiga „Put do Himalaja dječje duše“ Vinke Jovanović koja donosi niz savjeta roditeljima o vaspitanju djece predškolskog uzrasta biće predstavljena u petak, 7.oktobra, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, od 19 sati.

Učesnici promocije uz autorku su Sonja Živaljević pjesnikinja, lektorka i vlasnica izdavačke kuće "Gligorije Dijak", pisac i književni kritičar Vlatko Smunović, magistrica pedagoških nauka Milena Protić, pjesnikinja Biljana Rolović i učenica petog razreda Osnovne škoke “Oktoih” Jovana Cvetkovska. Veče će moderirati Milena Dragović Čengić, navode iz KIC-a.

Vinka Jovanović je rođena u Titogradu, gdje je završila gimnaziju - smjer dizajn. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, 1992. Specijalističke postdiplomske studije je završila 2008. godine, takođe u Nikšiću. Njena interesovanja su: filozofija, psihologija, pedagogija, književnost i umjetnost - dizajn nakita. Radi u JPU „Ljubica Popović“ kao vaspitačica.

Kroz knjigu „Put do Himalaja dječje duše“ autorka pruža podršku roditeljima u vaspitanju i obrazovanju djece predškolskog uzrasta. Ukazuje na značaj ličnog razvoja roditelja, važnost igre i komunikacije s djecom. Autorka motiviše roditelje na introspekciju i oslobađanje od pogrešnih uvjerenja, kako bi kroz rad na sebi uticali na sve domene dječjeg razvoja. Glavni cilj je izgraditi samopouzdanje kod djece i poboljšati odnose u porodici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR