21 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dragan Koprivica na čelu Parking servisa, Marina Jočić u JU "Muzeji i galerije"

Izvor: Dan, Lazar Ružić; arhiva

Podgorica

Comments 20

Dragan Koprivica na čelu Parking servisa, Marina Jočić u JU "Muzeji i galerije"

Izvor: Dan

Autor: Antena M

  • Viber

U toku je kompletiranje predloga članova i predsjednika odbora direktora preduzeća i ustanova čiji je osnivač Glavni grad. Predloge za upravljačke odbore, o kojima će se izjasniti odbornici na sjednici Skupštine Glavnog grada koja je zakazana za sjutra, Odboru za izbor i imenovanja dostavila je Demokratska narodna partija kao jedan od konstituenata Demokratskog fronta. Ova partija, kako saznaje „Dan“ predložila je na čelu odbora direktora Parking servisa bude profesor Dragan Koprivica, a na čelu odbora direktora Deponije profesor Radoš Bulatović. Članovi odbora Tržnica i pijaca biće Vanja Popović, nastavnik ruskog jezika u penziji, Radovan Mihailović, profesor istorije u Gimnaziji „Slobodan Škerović“ i Ranko Milić, fudbalski trener.

Predloge za upravljačke odbore zvanično je juče uputio Radoš Zečević, predsjednik opštinskog odbora Nove srpske demokratije. Za predsjednika odbora direktora Muzeja i galerija predložena je Marina Jočić, pravnica iz redova Nove, dok je u Komunalnim uslugama predloženo Ana Dujović, pravnik. Dujović je kadar Prave Crne Gore. Za predsjednika ustanove na Kakarickoj gori predložen je Tripko Draganić, turizmolog. Zečević je predložio članove odbora direktora Puteva. To su Mihailo Čađenović, politikolog, Koča Đurišić, pravnik i Slobo Đukić, mašinski inženjer. Članovi savjeta biblioteke „Radosav Ljumović“ biće književnici Bećir Vuković i Novica Đurić, kao i Emilo Labudović, politikolog. Za člana ustanove na Kakarickoj gori predložena je Magdalena Popović, profesorica francuskog jezika i književnosti.

Kako nezvanično saznaje Dan Građanski biro pripao je Slobodnoj Crnoj Gori, a njime će rukovoditi, kako sada stvari stoje, Vladislav Dajković. Osim toga ovoj partiji pripalo je i jedno mjesto u odboru direktora, kao i mjesto pomoćnika direktora.

Kandidate za odbore direktora preduzeća i ustanova treba da dostave i Pokret Evropa sad, Demokrate i URA. Dogovor konstituenata vlasti, pobjednika izbora od 23. oktobra prošle godine, je princip da izvršni direktor preduzeća i predsjednik odbora direktora ne mogu biti iz iste partije, te da se vodi računa da svi članovi budu fakultetski obrazovani čime se potvrđuje značaj formalnog obrazovanja i da članovi odbora budu sa sva četiri liste konstituenta vlasti - Pokret Evropa sad, Demokratski front, Demokrate i URA.

Komentari (20)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Lomio je štrajk najboljih beogradskih profesora . Sramno .

Simokles

Koprivica je popunjavao mjesta beogradskih uglednih profesora 90 kad im je slobo ukidao predavanja