18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Podgorica

Dragan Koprivica na čelu Parking servisa, Marina Jočić u JU "Muzeji i galerije"

Izvor: Dan

Autor: Antena M

  • viber

Ivangrad

Kako moze da bude direktor neke ustanove covjek koji je, poodavno, stekao uslov da ide u penziju po sili zakona.

Cirkus

Je li ovo istina ili sprdnja da dr. Koprivica režiser u buduće treba da se bavi parkingom Podgorica? Kakvu platu traži momak Koprivica?

mr

Oduševljen sam rasporedom kadrova... Sve prema stručnosti i znanjima koje posjeduju... Očito da imaju veliki izbor, pa je mogućnost pravog odabira olakšana... Npr., Koprivica i parkinzi, vrh!

penzioneri

Većina predloženih su penzioneri. Da li penzioner može biti zaposlen u državnoj službi?

Vanja

I treba da nestanemo ako u zemlji nema nikog ko je zavrsio Fakultet za saobracaj. Moze li nas operisati automehanicar, moze li zubar voziti avion?

Sve vi cvjetalo

Koprivica mjesac kola po parkingu, biblioteka se pretvori u srpsku kucu, ali Dajkovic i ista gradjansko.... Znaci kometa da nas pogodi malo bi bilo...

Petar

@Sve vi cvjetalo Gori su ovi no kometa, kometa se cuje, vidi, udari i ko prezivi prica, ovi su virusi multipliciraju se, podmukli su i "mali" su. jedina su nam nada "vitamini" kultura,pristojnost, i razum.Sto nas ne ubije dati ce nas ojacati.

Litvanac

Članovi savjeta biblioteke „Radosav Ljumović“ biće književnici Bećir Vuković i Novica Đurić, kao i Emilo Labudović, politikolog. /// Eto Crnogorci, kad vam nije valjao Ivan, dobar je Emilo.

Crnogorka 100%

Podgoričani, stigla nam je sloboda u vidu Jočičke, Ilinčićke i Labudovića. Srećno svima koji slave.

ma neka

Kako može čovjej od 70 godina, koji po sili zakona mora da bude u penziji, može da bude regularno zapošljen, a da nije privatni sektor?

@@@@

@ma neka ali on je provjereni Srbin pa moze.Inace kad je Milosevic otpustao najcasnije profesore Beogradskog univerziteta jedva je docekao i uskocio na mjesto jednoga od njih i zasluzio prezir intelektualne zajednice i Srbije i CG.

herceg

Sve po Zasluzi naroda koji zivi u PG! Necemo se lagati, vecina znatna je za ovo… tako je kako je… good night Montenegro

Milena

Fizionomije su im ruzne,ali ce to da nadomjesti veliko znanje i strucnost.

miki

Koprivica daleko ste dogurali na položaju kako se ono kaže svakom po zasluzi. Ipak dobro si prošao mogao si biti postavljen za Upravnika gradskih VC-ea, mnogo te cijene ti tvoji partijski drugovi.

pero

Možete li zamisliti univerzitetskog profesora dr ruskog jezika, koji pristaje da radi kao šef parking servisa! Možda nema dovoljan broj časova! Možda se od harmonike i profesure teško živi, a obaveze velike! Možda........ Ali, u svakom slučaju, PROPALO SE, PROFESORE!u