25 °

max 25 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

25° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP isključio odbornicu iz partije: Namjerava da sarađuje sa DPS-om

Politika

Comments 0

SDP isključio odbornicu iz partije: Namjerava da sarađuje sa DPS-om

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber
I dalje turbulentno u Kotoru.

Predsjedništvo Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Kotor je na današnjoj hitnoj sjednici donijelo odluku o isključivanju odbornice Brune Lončarević iz članstva te partije, saopštili su iz SDP-a.

To je kako navode, urađeno, zbog njene namjere da suprotno jednoglasnoj odluci organa SDP-a, na opštinskom nivou uđe u saradnju sa DPS-om, dok su druga dva odbornika, kako dodaju, Goran Brguljan i Tena Božović ostali vjerni politici i odlukama SDP.

"Na sjednici OO Kotor, održanoj 7. maja organi SDP-a donijeli su odluku o tome da Opštinski odbor SDP neće ulaziti u bilo kakve aranžmane sa DPS-om u skladu sa politikom partije na državnom i lokalnom nivou.

Ovakvo ponašanje predstavlja izdaju zajedničke političke ideje, članova i preko 1000 glasača SDP u Kotoru i zbog toga mora biti svjesna, da će ostaviti trajan pečat na njen, do sad stečeni politički i društveni ugled.

Potez Lončarević tumačimo i u kontekstu nepoštovanja odluke pri glasanju oko razrješenja Vladimira Jokića, kada je mimo predloženog rješenja o referendumu oko ključnih elemenata ugovora o Luci, svojim postupkom nanijela štetu partiji i na lokalnom i državnom nivou", zaključili su u saopštenju iz te stranke.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR