27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP Demokratama: Saradnike UDBE potražite u najbližem okruženju

Politika

Comments 1

SDP Demokratama: Saradnike UDBE potražite u najbližem okruženju

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

''Aleksi Bečiću preporučujemo da saradnike UDBE potraži u svom najbližem okruženju ili priupita Snežanu Jonicu o kome se radi. Ako je vjerovati Jonici iz vremena SNP kongresa upravo je Aleksa i njegovo okruženje na listi udbaškog razbijanja SNP-a.

Kako dodaju, osjećaju odgovornost što je sa njihove liste izabrana odbornica za koju postoji mogućnost da mimo volje građana i partijskih odluka promijeni većinu u Kotoru.

''Svjesni objektivne odgovornosti, iako je g. Lončarevic isključena iz članstva, a svih 36 članova SDP-a Kotor jednoglasno zaključio da nema saradnje sa DPS-om, zbog činjenice da je g. Lončarević birana sa naše liste, predsjednik Krivokapić je najavio povlačenje sa čela partije, djelima pokazujući da to nije politika SDP-a. Niska saopštenja Joničine djece iz Demokrata, a koji su i sami nastali pokušajem razbijanja SNP-a, kojima pokušavaju čitavu partiju okriviti za postupanje jedne osobe, pokazuju njihove stvarne namjere i da im je obračun unutar opozicije jedini cilj''- navode iz SDP-a.

Ne postoji opoziciona partija koju nekada nije napustio odbornik i djelovao mimo partijske politike, i nijednoj zbog toga nije doveden u pitanje opozicioni legitimitet. I niko nije djelima pokazao odgovornost kao SDP, zaključili su iz te stranke.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Đoko Orlandić

Ranko, kaza da je Bečić "na listi UDBAškog razbijanja SNP". Međutim, nijesi bio precizan. Naime, da li je Bečić bio na listi UDBE CG ili Srbije. Meni se čini, imajući u vidu njegovo klerikalno četničko- boljševičko opredeljenje, da je jasno o kojoj se "UDBI" radi. Kao i o kojem "GRU".