9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorska: Dobri odnosi sa DF-om na lokalnom nivou trenutno dovoljni za očuvanje vlasti

Izvor: Foto: Wikipedia

Politika

Comments 3

Crnogorska: Dobri odnosi sa DF-om na lokalnom nivou trenutno dovoljni za očuvanje vlasti

Autor: Sanja Novaković

  • Viber

Crnogorska još bez zvanične odluke o izlasku iz budvanske vlasti.

U toj partiji kažu da će sve biti jasnije nakon sjednice Predsjednistva koja bi trebalo da bude održana najkasnije do 26. avgusta.  

U međuvremenu, u lokalnom ogranku Crnogorske, kažu da problema sa  budvanskim dijelom DF -a nemaju. Uvredljivi tonovi,  navodi za Antenu M predsjednik budvanskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović, stižu iz centrale Fronta.

"Mi smo dogovor pravili sa Frontom na lokalnom nivou. Pravili smo dogovor sa predstavnicima DF-a u Budvi. Nijednom, na tim sastancima, nije bio niko iz Podgorice. Imamo situaciju da tekstovi koji su definitivno doprinijeli našoj takvoj odluci potiču iz centrale DF-a. Koji je razlog za takvo njihovo pisanje ne mogu da garantujem, mogu samo da kažem da sumnjam na neke stvari, ali ne želim ni sumnju da iznosim dok ne budemo apsolutno sigurni", objašnjava Bulatović.

U prilog dobrih odnosa Crnogorske i DF na lokalnom nivou ide, kaže Vladimir Bulatović, i izvinjenje funkcionera Fronta Mila Božovića i Đorđija Vujovića, te njihova ograda od djelovanja lidera tog političkog saveza. Na pitanje da li je to dovoljno za očuvanje koalicije u Budvi navodi:  

"U ovom momentu mislimo da jeste. Mi bismo voljeli kada bi predsjednik Opštine Budva Marko Carević shvatio naše razloge, mi i dalje smatramo da je ono pismo bilo izuzetno uvredljivo, i ako je sada uklonjeno sa sajta DF-a. Mi bi smo voljeli kada bi se Carević izjasnio u odnosu na to pismo", navodi Bulatović.

Lider Crnogorske Vladimir Pavićević nedavno je predložio budvanskom odboru stranke da zamrzne inicijativu za izlazak iz vlasti u Budvi, optuživši da je direktno ruši lider DF-a Andrija Mandić.

Iz Crnogorske, takođe, poručuju da Budvu ni po koju cijenu ne bi trebalo vratiti u ruke DPS-u.

Bulatović naglašava da su i ranije odluke i postupci njegove partije bili usmjereni ka očuvanju vlasti u Budvi.

"Mi smo dali podršku i da se ne ponove izbori u Budvi, dali smo podršku, odnosno kvorum kod izbora predsjednika Skupštine, glasali smo za predsjednika Opštine. To su sve koraci koje smo preduzeli da bi se vlast održala, odnosno volja građana Budve za promjenama, voja da DPS nije većinski da bi upravljao Budvom. Na tom fonu ćemo sve i uraditi da tako i ostane", kazao je Bulatović.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Mladen

Crnogorska treba da promijeni ime u Mongolska, jer jednako imaju veze.

Racko

A zasto ste dali. Da bi sedjeli u foteljama i da sklapite sto mozete jer sledeci put niko vas nece prepoznati. Nije lako nositi Crnogorska. Jer vi to niste.

Śole

Zabolje me stomak, spopade me neka mučnina, ...