11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dačić: Dešavanja u Crnoj Gori na ivici bratoubilačkog rata

Politika

Comments 12

Dačić: Dešavanja u Crnoj Gori na ivici bratoubilačkog rata

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izrazio je danas zabrinutost zbog dešavanja u Crnoj Gori i ocijenio da su tenzije skoro dovele do početka bratoubilačkog rata između Srba i Crnogoraca.

Dačić je kazao da do sada nije zabilježeno da se u nekoj zemlji hapsi vladika Srpske pravoslavne crkve.

''Prvi put dolazimo u situaciju da maltene počinje bratoubilački rat između Srba i Crnogoraca ma kako se ko zvao. Zamislite da mi sada hapsimo muftije ili biskupe'', rekao je Dačić za TV Prva komentarišući dešavanja u Crnoj Gori poslije hapšenja vladike SPC Joanikija i još sedam sveštenika koji su sinoć pušteni iz pritvora.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

miki

doklr ced da zabadsd nos tamo gdje mu nije mjesto Dacicu. Ti ministar,tebi vise prilici naziv kafanskog zabavljaca. uzmi miktofon u ruke i zabavljaj ksfanske sbirace. ministre jod ti fale lolege iz 90.tih milosevic i drugi e to je na srecu proslost. patis li sta si bio i sta ste tada radili bruko i sramoto i vise nezabadaj nos tamo gdje mu nije mjesto dosta ste zla nanijeli narodima Balkana

Miqo

Kad organizator Srebrenice Sps ,organizator bjeljine ,dje su naoruzali i poslali Arkana, da pobije sve shto nije srpsko . Kad Sps i njen tadašnji i ovaj sadašnji presjednik podržavaju ratne zločince, oraganizuju i kontrolisu paravojne jedinice u Bosni i hrvatskoj 90. godina. Kritikuje MUP-CG E propalo se ka se propalo..

Janjevo Kosovo

Što radi Ivica projeklom Hrvat sa Kosova iz Janjeva. No kad nema naše diplomatije lako mu je. I njemuj i ovima teroristima odje. Kad nema diplomatije i kad u skupštinu nema ko da nas brani, atrofirani i isprepadani DPS klub samo štetu čini . Ako su riješili da se predaju neka nam reču da znamo