20 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medojević: DF spreman da ispuni Bečićev uslov

Politika

Comments 2

Medojević: DF spreman da ispuni Bečićev uslov

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević kazao je da je taj politički savez spreman da ispuni uslove koje je predložio lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, a to je da opozicioni lideri ne budu na zajedničkoj izbornoj listi.

Bečić je danas izjavio je da je spreman da ne bude na jedinstvenoj poslaničkoj listi opozicije, ako su na isto spremni svi ostali opozicioni lideri, kao i svi oni koji imaju tri i više poslaničkih mandata.

Tim povodom, Medojević je rekao da su njegov zahtjev spremni da ispune lideri DF-a.

"Mala je žrtva, gospodine Bečiću, mandat za slobodu Crne Gore. Ovdje su ljudi koji su bili spremni glavu da daju za ovu državu, za ovaj narod, za promjene. Govorim u moje ime, ime Andrije Mandića i Milana Kneževića. Ako je to uslov da se konačno sastavi ta jedinstvena lista i da povedemo narod u oslobođenje, da uradimo to što narod od nas očekuje, odmah obećanje - nijedan od nas torjice neće biti na izbornoj listi. Nema nikakvih problema, samo što prije da završavamo i da idemo u kampanju da pobijedimo ovaj režim", rekao je Medojević u Skupštini.

On je istakao da je DF spreman da ide korak dalje.

"Predlažemo da nijedan poslanik u ovom parlamentu ne bude na listi. Niko ne može podići ljestvicu u borbi za slobodu Crne Gore kao DF",poručio je Medojević.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Vucedolac

A, koja pamet frca iz tebe Medojevicu. Ti bi drugima da odredjujes kako da se ponasaju, jer znas da na izborima sigurno gubis. To sto radite u skupstini ti. Mandic, Knezevic... Posebno onaj Vucurovic, koji promovise zastavu Srbije u skupstini i time pljuje na drzavu u kojoj zivi.