22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Je li srpska trobojka već dobila status zvaničnog simbola, a da ne znamo?

Politika

Tag Gallery
Comments 22

Je li srpska trobojka već dobila status zvaničnog simbola, a da ne znamo?

Autor: Antena M

  • Viber

Ovo je fotografija ispred zgrade SO Andrijevica. Desno je zastava države Crne Gore, u sredini je zastava opštine Andrijevica, a lijevo?

Lijevo je zastava koja je tokom litija promovisana pod nazivom "srpska trobojka", a zvanično javnosti podvaljivana kao "tradicionalna" zastava kraljevine/knjaževine Crne Gore.

Nakon dolaska na vlast prosrpskih partija u Andrijevici, očigledno, a mimo Ustava Crne Gore, srpska trobojka je dobila status zvaničnog simbola.

Nosilac liste koalicije ZBCG Zdravko Krivokapić poljupcima je pokazao šta misli o poštovanju Zakona o državnim simbolima. Dijele li mandatarov stav predsjednik Skupštine Aleksa Bečic i lider GP URA Dritan Abazovic?

I da li će se barem predsjednik Skupštine CG, pošto je njegova stranka na vlasti u Andrijevici, odrediti prema ovakvom rasporedu zastava u tom gradu?

Kako su nam kazali čitaoci koji su nam poslali fotografiju, od 30. avgusta na zgradi je stajala trobojka, a danas je dobila počasno mjesto!

Komentari (22)

POŠALJI KOMENTAR

Dalibor

@lovcen nit smrdi, nit miriše. Najgora sorta ljudi.

Vm

@Bosanac Mi Crnogorci kao i svi građani koji vole Crnu Goru trebaju da imaju Bosnu na umu. Ovi dogovori "oslobodilaca" , uplitanje crkve i posebno ćutanje međunarodne zajednice jako liče na BiH 90.tih.

Vn

@Gradjanka Bečiću je sa ovom trobojkom srce na mjestu.Sjetimo se iz koje je partije izašao .Samo on kao uvijek mudro ćuti.