18 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 13°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Je li srpska trobojka već dobila status zvaničnog simbola, a da ne znamo?

Autor: Antena M

  • viber

Vasojevic

I u beranama je nazalost isto,na zgradi opstine stoji trobojka

taša

kod nas je sve nažalist od 30.08.2020.

Gradjanka

Becicu, postujes li ti USTAV CRNE GORE, ILI OPET FOLIRAS? Skidaj ovo!!!

58SINBDON

@Gradjanka BECIC POSTUJE? BECIC JE VELIKOSRBIJANAC ON NIJE ZA CRNU GORU VEC ZA SRBIJU. GRADJANSKA, CRNOGORCI MORAJU UPRAVLJATI SVOJU A NE SRBIJANCI PREDSTAVLJAJU SRPSKO.

Vn

@Gradjanka Bečiću je sa ovom trobojkom srce na mjestu.Sjetimo se iz koje je partije izašao .Samo on kao uvijek mudro ćuti.

midzor

Četnici preuzeli vlast.Sve očekivano.A tek počelo.O jadu ce nas zabaviti.Zato,probudimo se Crnogorci.Akcija,ili nas nece biti.

Bosiljka

Šta znaci onaj sporazum tri lidera o crnogorskim simbolima.U skladu sa sporazumom treba da promovisu i zastavu CG kao svoju.ili sporazumom iskazano da nece mijenjati himnu i zastavu,znaci da ce uesti paralelne simbole druge drzave .To pokazuje da im ne treba vjerovati ni potpisu a kamo li riječi.

Perica

Dajte ljudi neka neko reaguje ovo je sramota. Ako toliko vole srbiju mrs u srbiju bre stvarno su vise dosadili. Ovo je CRNA GORA i vazda ce bit srbi mozete samo da placete jer CRNA GORA nika nece bit srbija!!!

58SINDON

OVO JE SRAMOTA. CRNA GORA PONIZENA. CRNOGORCI SE TREBAJU BORIT ZA CRNU GORU DA NISU KUKAVICU

podgoricanin

Dritanhe da li je ovo postovanhe Crne Gore , zakona i ustava. da li smo vec pistali dio Srbije. znaci li da he ovo vaša slobodna Crna Gora???

Podrumar

da je Crnogorska trobojka, onda bi u sredini bila plavetna boja, ovako je to srpska zastava? tako da z sta nam radi Država-imamo li Zakon koji ovo propisuje? Neko prima pare da vodi računa o ovome

Bosanac

Nešto me zanima. Da li je prekršaj, krivično djelo, ili nije ništa kažnjivo zbog građanskog otpora prema širenju mržnje potrgati ovaj komad krpe koji u Crnoj Gori nema zakonski status zastave? Mi u Bosni nismo znali odgovor na ovo i mnoga druga pitanja ranih 90-tih pa nas je sve to kasnije koštalo.

Vm

@Bosanac Mi Crnogorci kao i svi građani koji vole Crnu Goru trebaju da imaju Bosnu na umu. Ovi dogovori "oslobodilaca" , uplitanje crkve i posebno ćutanje međunarodne zajednice jako liče na BiH 90.tih.