8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Brajović: Pljevlja uvijek bila primjer međuvjerskog i međunacionalnog sklada u Crnoj Gori

Politika

Comments 3

Brajović: Pljevlja uvijek bila primjer međuvjerskog i međunacionalnog sklada u Crnoj Gori

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Povodom 20. novembra, Dana opštine Pljevlja, predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović čestitao je lokalnom rukovodstvu i građanima te opštine.

“Prirodne ljepote koje krase Pljevlja i njihovu okolinu samo su jedan od potencijala koje u periodu koji predstoji treba razvijati kako bi se u vašoj opštini živjelo bolje. Ovaj resurs, vidljiv golim okom, a koji niko ko je prošao pljevaljskim krajem ne zaboravlja, samo je jedan od brojnih resursa kojim pljevaljska opština obiluje. Na njemu baziran turizam, ali i poljoprivreda po kojoj je pljevaljski kraj poznat, a posebno energetika, samo su neki od mnogobrojnih potencijala koji će doprinijeti tome da sve više Pljevljaka ostaje da živi, radi i formira porodicu na svom ognjištu.

Pljevlja su uvijek bila primjer međuvjerskog i međunacionalnog sklada u Crnoj Gori. I uvijek kroz istoriju su, časne Pljevljakinje i Pljevljaci, polagali svoje živote za odbranu tih vrijednosti. Zato u Pljevljima nikad nikome nije bilo tijesno. Ubijeđen sam da će Pljevlja i u ovom izazovnom periodu pokazati da su te vrijednosti i dalje utkane duboko u pljevaljskom biću.

Uz najljepše želje za dalji ubrzani razvoj grada, čestitam vam Dan opštine Pljevlja”, naveo je Brajović.

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Ab_Ovo

Pljevlja su primjer vizionara Zivka Nikolica i njegovih filmova ; vidjeste podrsku Trumpu juce

Ctrl

To bi trebalo da budu.No jedno je nekad teorija a drugo praksa.I s obzirom na desavanja bilo u bliskoj bilo u daljoj proslosti,to demantuju.I ako naravno ima,i bilo je u Pljevljima casnih ljudi i primjera,bilo je dosta i ima jos uvijek i svega onoga sto ne valja i sto se mora ispravljati.

KK3

Ma da, kako da ne ... Taj "primjer" je dobro iskusilo nepravoslavno stanovništvo u tom gradu krajem avgusta i početkom septembra 2020 g. O 90 - tim i vremenu Čeka i Jos dalje u II Svjetskom ratu i vremenu Pavla Djurisica da ne pričamo, kako je taj "sklad" cvjetao ...