12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Cr(k)veni kmeri prisluškuju

Politika

Tag Gallery
Comments 32

Cr(k)veni kmeri prisluškuju

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Miodrag Živković (preuzeto sa fb profila)

Predsjednik Skupštine i predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić je juče na svom sponzorisanom FB profilu objavio audio i video uradak privatnog razgovora između mene i novinarke Tamare Nikčević, nastao prije emisije "Teleskopija" na RTCG 1. Objavljeni privatni razgovor je nastao na nedozvoljen i zakonom zabranjen način, vršenjem krivičnog djela - Neovlašćeno prisluškivanje i snimanje iz čl. 173. KZ. CG.

Ovu objavu Alekse Bečića preuzeo je Crnogorski " PINK" medij VIJESTI, objavljujući ga na svom portalu i televiziji.

Svi zajedno sa njihovim nesrećnikom koji je tajno i nedozvoljeno izvršio prisluškivanje i snimanje izvršili su navedeno krivično djelo.

Kada se ovo radi sa jedne od najviših državnih adresa, postaje posebno zabrinjavajuće, jer se naša država po ugledu na susjednu Srbiju namjerno i svjesno pretvara u najprimitivniji realiti program u kojem je sve dozvoljeno, pa i ono što je zakonom strogo zabranjeno.

Ja ne znam i ne interesuje me da li će nadležni organi, otkriti i procesuirati tajnog snimatelja i prisluškivača, da li će krivično goniti Predsjednika Skupštine i odgovorne u koncernu VIJESTI koji su dijelili zabranjeni i nedozvoljeni sadržaj, ali me interesuje da ovdje ponovim i dodam sve što mislim o DEMOKRATAMA, da ne bi imali potrebu više da me prisluškuju.

To je stranka nastala kao podmladak SNP-a, koju je sjajni srpski istoričar, Milivoje Bešlin nazvao CR(K)VENI KMERI. To je stranka najprimitivnijih demagoga i populista koja se krije ispod mantija svetosavske srpske crkve. Stranka praznih poruka i floskula bez ikakvog sadržaja koja se izlegla iz Amfilohijevog inkubatora, da bi služila isključivo hegemonističkim ciljevima srpske crkve i srpske politike.

To je stranka koja se krije iza građanskih svjetonazora sa kojima nema ništa zajedničko, a sada vidimo da su i stranka podlaca, smutljivaca, bijednih prisluškivača, tajnih snimatelja i podmetača najpodlijih gadosti. To su ljudi koji za lične i stranačke potrebe u Beranama, Pljevljima i Herceg Novom promovišu velikosrpsku politiku, na Cetinju Crnogorsku, u Tuzima Albansku i mogu se kameleonski transformisati u što god požele, zavisno od potrebe.

Sve ovo im napisah da više nikada ne bi imali problem i potrebu da me snimaju i prisluškuju, jer sve što o njima mislim privatno, nemam problem da im saopštim i javno.

I na kraju, ovim cr(k)venim kmerima koji glumataju borce za pravdu i zakonitost, prilažem član Zakona da ga primijene na samima sebi.

Komentari (32)

POŠALJI KOMENTAR

Finland

Kakav savršen opis Demokrata. Još da dodam da nisu pretjerano inteligentni čim su ono objavili.

Orlov krš

@ND123 I Slavko je napravio puno grešaka,a prije svega etiketirajući dojučerašnje saborce. Ko god mu je ukazao na greške proglasio ga je izdajnikom,tako da nemojmo o tome,ima ponešto što i nije za priču,nema bezgrešnih!