24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

24° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Cr(k)veni kmeri prisluškuju

Autor: Antena M

  • viber

Breeee

Mislite li da će se ono preplanulo momče iz barke naspram St Stefana zacrvenjeti poslije tih riječi?

Čćč

Da vidimo šta će onaj iz Ulcinja preduzeti sada ?

Čćč

Četnička posla! Ne bi me iznenadilo da prisluškuju sve koji vole Crnu Goru !

piper

što očekivat od neuspjelog fudbalera blečka koji je na zastidu Cetinja rođen u njemu ...lopta je okrugla...njemu se ne čini zato nije moga igrat ni fudbal a sad śedi u skupštinu CG i nažalost kao predsjednik

Đoko Orlandić

Ovo objavljivanje Bečića je dokaz da je on na suprotnom kolosjeku od logike. Dokaz, takođe, da on ne može ni za što u životu (postupci i izjave) odgovarati pred nadležnim državnim organima.

piper

jednom mom cetinjaninu pokpjni je bio bi komentar za fudbalera ...strahota nad grozotama...

GRAĐANSKI

BRAVO, g-dine Živkoviću! Po 100 puta bravo - i - sve Vam ćetalo!

mr

Možete zamisliti koja je to fela, kad u gradovima đe drže vlast na śeveru, nema crnogorskih zastava... Samo strane države! A po primorju su filovali red crnigorskih, red srbijanskih! Bečić "Crnogirac"... Piiiihhhhhh!

nenad_mne

@mr , a govori on da je crnogorac (malo slovo) jer je pročitao da su Crnogorci, prosječno, veoma visoki, pa ko veli, ako šta zakuči, zakuči....

Orlov krš

Gospodine Živkovići,sve ovo što ste rekli o tzv demokratama,potpisujem! Oni su pod krinkom tobože građanske opcije opasniji za Crnu Goru od DF a. Sa DF om znamo na čemu smo,a ovi građanskom retorikom zavode neznavene,kojih nije malo!

JF

Tamara je trn u oku, nju zele da maknu sa novom reorganizacijom RTCG. To je svima jasno

Senad

@JF Tamara je PENICILIN za "srpski svet" ali oni ne shvataju da njima Tamara želi pomoći da se za sva vremena izliječe od INFEKCIJE klerosrpskočetničkog LUDILA koje traje već dva vijeka..Apostoli ne žele Tamarinu injekciju PENICILINA što nije u skladu sa preporukama SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE

Senad

@JF Hvala puno.Zelim i ja tebi sve najbolje a OVE velikosrpske ublehe će biti poražene zahvaljujući jednoj nježnoj ženi Bosanskoj patriotkinji koja se zove JADRANKA CIGELJ i drugim NEIMENOVANIM ženama koje su SILOVANE od SRBOCETNIKA..Zapamtite dragi Crnogorci njeno ČASNO ime..

Marina

@JF Pa to je toliko ocigledno da ne treba ni komentarisati.Ali ako mi na tako nesto ne budemo odreagovali,vise se nigdje u CG nece moci cuti nista sto nisu klerofasisticke propagandne i populisticke lazi i prevare. Ne smijemo to dopustiti!!! Niposto!!!!