8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vlada: DPS, SDP i SD bez naknade koristili prostor u staroj zgradi Vlade, da se isele

Politika

Comments 6

Vlada: DPS, SDP i SD bez naknade koristili prostor u staroj zgradi Vlade, da se isele

Autor: Antena M

  • Viber

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici donijela odluku da se prostorije Stare zgrade Vlade stave na raspolaganje Vladi.

Kako je saopštio premijer Zdravko Krivokapić, to znači da će se partije DPS, SDP i SD iseliti u drugi adekvatan prostor.

"Vlada je usvojila Informaciju o korišćenju poslovnog prostora u "staroj zgradi Vlade", u ulici Jovana Tomaševića broj 2 u Podgorici. Uzimajući u obzir potrebe države za poslovnim prostorom u ovoj zgradi koja je u listu nepokretnosti upisana, bez tereta i ograničenja, kao državna svojina, a da je subjekt raspolaganja Vlada Crne Gore, Vlada je odlučila da se parlamentarne stranke Demokratska parija socijalista, Socijaldemokratska partija i Socijaldemokrate Crne Gore, koje su bez naknade koristile ovaj prostor, isele, a da se Vladi dostavi predlog za preraspodjelu poslovnih prostorija. U skladu sa Zakonom o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja kojim je definisano da poslovne prostorije za redovan rad političkih subjekata obezbjeđuje organ nadležan za poslove imovine, zadužena je Uprava za katastar i državnu imovinu da za potrebe Demokratske parije socijalista, Socijaldemokratske partije i Socijaldemokrata Crne Gore zaključi ugovore o zakupu poslovnih prostora za potrebe njihovog redovnog rada", navedeno je nakon sjednice Vlade.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Marina

IMAM UTISAK DA OVAJ SADISTICKI FASISTICKI SLJAM GUBI ZIVCE U POKUSAJIMA DA ISPROVOCIRA TACKU PUCANJA CIVILIZOVANIH RODOLJUBA CRNE GORE! U POMANJKANJU NJIHOVOGA ZLOG REPERTOARA DOSJETILI SU SE DA “ZADAJU UDARAC”DRZAVOTVORNIM STRANKAMA ODUZIMANJEM PROSTORA! KAKVA BIJEDA!!!

Poenam_Dei

Otvara Superhik četnički beauty & Spa centar i sigurnu popovsko-pedofilsku kuću. Vrh

Milena

Bravo,sad samo da donesu odluku da gradjani koji ne vole svetosavce isele iz Crne Gore,sad postaju ovi vjernici strahovlada,uzasni su.