13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS poziva da se svi članovi Vlade i poslanici testiraju na psihoaktivne supstance

Politika

Comments 1

DPS poziva da se svi članovi Vlade i poslanici testiraju na psihoaktivne supstance

Autor: Antena M

  • Viber

Pozivamo Dritana Abazovića da saopšti ko je naručio kokain i za čije potrebe krije imena naručilaca kokaina, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

"Umjesto što skreće priču na DPS, što će morati da objasni pravosudnim organima i odgovara za insinuacije i laži, jasno je da pokušava da ispravi i sakrije brljotinu koju je napravio svojim mentorima. Pozivamo predsjednika Skupštine Aleksu Bečića da na prvom Kolegijumu Skupštine usvoji inicijativu Kluba poslanika DPS da se svi poslanici ali i članovi Vlade podvrgnu testiranju na psihoaktivne supstance i narkotike! Rezultati će biti zanimljivi, ako budete smjeli da ih objavite."

"Naravno ovo nas neće odvratiti sa teme koja okupira Cetinjane i većinsku Crnu Goru. Poslušnički rad u izvršavanju namjera svojih mentora Dritan je danas demonstrirao kada je konstatovao da nema potrebe za odlaganjem obreda Crkve Srbije koji je planiran u Cetinjskom manastiru i poslao jasnu poruku šta misli o građanskoj Crnoj Gori i očuvanju mira u njoj"."

"Pozivamo još jednom predstavnike Crkve Srbije koja djeluje u Crnoj Gori da poslušaju glas građana, da pročitaju poslanice Svetog Petra Cetinjskog i da u duhu crnogorske sloge i mira odustanu od zlih namjera i provokacija", zaključuje Poslanički klub DPS-a.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Đoko Orlandić

To je trebalo danas uraditi nakon press konferencije. Nema sumnje, da ne bi "bilo promašaja".