9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
GI 21. maj: Sinoćnji skup ličio na psihodjelični omaž propaloj litijaškoj politici

Politika

Comments 2

GI 21. maj: Sinoćnji skup ličio na psihodjelični omaž propaloj litijaškoj politici

Autor: Antena M

  • Viber

Sinoćni skup u Podgorici nadahnut od "očajnih Demokrata i uspaničenih eksperata premijera Zdravka Krivokapića" ličio je na psihodjelični omaž propaloj litijaškoj politici, ocijenili su predsjednik Savjeta Građanske inicijative "21. maj", Miodrag Živković, izvršni koordinator Ljubomir Filipović i programski koordinator Rade Bojović.

"Ogorčeni na Abazovića i URU, koje su do juče ushićeno smatrali pretorijancima velikosrpskog populizma, Krivokapićeve i Bečićeve pristalice zakukale su nad sunovratom anticrnogorskih procesija koje je predvodila državna crkva Srbije. Posebno je bila upadljiva kuknjava pustolovnih ministara Spajića i Milatovića", naveli su u saopštenju.

“Impresivan” je, kako ističu, bio njihov kursistički politički jezik gdje se pozivaju na tzv. narod i neuhvatljivu narodnu volju.

A u ime tog “naroda” sinoć je, dodaju, "ministarka ničega Bratićka u šovinističkom zanosu zaprijetila budućoj manjinskoj vladi".

"Nije mogla naturalizovana građanka da sebe zaustavi već je mrziteljski nabrajala imena političara koji se ne uklapaju u politiku “srpskog sveta” i kapitulantskog “temeljnog ugovora”. I sve to uz podršku okupljenih “pacifista” koji se unezvereno suočavaju sa fijaskom klerikalne pansrpske politike. Time je i ovaj otužni skup samo potvrdio koju i kakvu politiku su do juče podržavali Abazović i njegova lutajuća partija", zaključuju u saopštenju.

 

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Marina

@@@@@ Ne grijesis vjeruj ! Međutim,ne prijeti opasnost od buduce vlade(ako je bude)samo od PROFESIONALNIH IZDAJNIKA URA-e,cak manje od njih,kao od SNP-a koji ce,dokopavsi se kao potpuni autsajderi vlasti,dati sve od sebe da glasace”Demokrata” ubijede da su veci nacionalisti i od ULTRANACIONALISTA

@@@@

Iako mi se cini da Abazovic vise nema dje bez ka nama ja mu nista ne vjerujem.Kvaran je maksimalno a partijci ga slijepo slijede kao da nisu razmislili kad su osnivaci Rakcevic itd napustili partiju.Nadam se da grijesim jer ovo sto gledamo godinu ipo je sizofreno