16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Smailović zadržan i pretresan na granici sa Srbijom: Valjda je ovo taj Otvoreni Balkan, otkud znam...

Politika

Tag Gallery
Comments 3

Smailović zadržan i pretresan na granici sa Srbijom: Valjda je ovo taj Otvoreni Balkan, otkud znam...

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik Bošnjačke stranke Amer Smailović saopštio je da je po ko zna koji put zadržan i pretresan na graničnom prelazu Republike Srbije. 

Objava Smailovića na Fejsbuku

"Ovog puta u 00:20, sa porodicom, na graničnom prelazu Špiljani, duže od 45 minuta. Takođe sam i danas prilikom ulaska doživio neprijatnost od strane granične policije Srbije, koja je detaljno pretresla auto i zadržala me na prelazu duže od jednog sata.

Nastavlja se praksa koja se već godinu sprovodi od strane Srbije prema političkim predstavnicima Bošnjaka u Crnoj Gori ali i prema ostalim poslanicima. Razlog je poznat - Rezolucija o genocidu u Srebrenici koju smo usvojili u Skupštini Crne Gore. Valjda je ovo taj "Otvoreni Balkan", otkud znam...", objavio je Smailović sinoć na Fejsbuku. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Pivljanin

Gospodine Smailoviću veoma mi je žao vas i vaše porodice radi sramnog maltretiranja od strane srpske policije ,to zahvalite Dritanu uz kojega kako vidim u zadnje vrijeme čvrsti stoji vaš preśednik Ibrahimović.

Javor

Uzvratiti recipročno prema svakom srpskom zvaničniku, a posebno prema ppopovima SPC koji vršljaju Crnom Gorom, kao da im je babovina.

Djoko Orlandic

Tako i treba kada nema drzave CG, kao ni MVP. Svaka drzava na svijetu koja drzi do sebe bi odmah reagovala prilikom prvog maltretiranja. Naime. Odgovorila bi odmah reciprocitetom. Autor tog maltretiranja jevonsj ...sta Vulin. Trebalo ga je prije mjesec dana vratiti sa granice CG.