13 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nišić: Božović još jednom pokazao zašto je nedostojan gostoprimstva Crne Gore i pozicije koju je obavljao

Politika

Comments 1

Nišić: Božović još jednom pokazao zašto je nedostojan gostoprimstva Crne Gore i pozicije koju je obavljao

Autor: Antena M

  • Viber

Zapanjeni smo gestom bivšeg ambasadora Srbije u Crnoj Gori, Vladimira Božovića, koji je tragični događaj koji je pogodio ne samo Cetinje, nego i Crnu Goru, pokušao da iskoristi da još jednom ponizi našu državu, saopštila je direktorica Socijaldemokrata, Irma Nišić. 

“U danima neopisive tuge za našu državu, nedopustiv je odnos ovog čovjeka prema državi koja mu je ukazala gostoprimstvo, kao što je nedopustiv odnos zvanične Srbije prema Crnoj Gori i kada su u pitanju tragični događaji”, navela je ona. 

Ovakvim gestom Božović je, dodaje, samo još jednom pokazao zašto je nedostojan gostoprimstva Crne Gore i pozicije koju je obavljao.

“Od nadležnog Ministarstva vanjskih poslova očekujemo da, u skladu sa mogućnostima i praksom, iskoriste sva sredstva koja su im na raspolaganju kako se ovakav diplomatski skandal ne bi ponovio. Takođe, pozivamo i Ministarstvo unutrašnjih poslova, da zabrani Božoviću ulazak u Crnu Goru, ne bi li se zaustavio u svojim daljim lošim namjerama prema državi iz koje potiče”, zaključila je Nišić. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

CRMNICANKA

Ako ima crnogorsko drzavljanstvo oduzeti ga momentalno! I preduzeti sve mere koje su uobičajene u diplomatskim odnosima! Ova afera sa tim Božovićem traje suvise dugo! Ako G. Vučić nije izrazio saučešće Srbije na normalan način bruka Srbije je NEIZBRISIVA!