20 °

max 27 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 14°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

25° / 16°

Ponedjeljak

27.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
MVP: Vladimir Božović sramotno vrijeđa građane Crne Gore, ministar Krivokapić zatražio zabranu ulaska

Politika

Comments 2

MVP: Vladimir Božović sramotno vrijeđa građane Crne Gore, ministar Krivokapić zatražio zabranu ulaska

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarstvo vanjskih poslova zatražilo je 12. avgusta od MUP-a zabranu ulaska, samim tim i trajno udaljenje iz Crne Gore persone non grata Vladimira Božovića, o čemu je već obavijestilo javnost, saopšteno je danas iz MVP-a. 

"Povodom najnovijeg slučaja njegovog neistinitog i formalnog predstavljanja kao ambasadora, zatražili smo diplomatskim kanalom objašnjenje od Ambasade R. Srbije u Podgorici i dobili odgovor da je on ambasador sve dok predsjednik Srbije ne donese ukaz o njegovom opozivu sa dužnosti.

Persona non grata Vladimir Božović, kontinuirano, a sada i u Danu žalosti, sramotno vrijeđa građane Crne Gore i nipodaštava njen međunarodno-pravni subjektivitet", navodi se u objavi MVP-a na Tviteru. 

Dodaju da je ministar Ranko Krivokapić danas uputio Urgenciju MUP-u i ponovo zatražio promptnu zabranu ulaska i udaljenje Božovića ukoliko je na teritoriji Crne Gore, shodno zakonskim nadležnostima MUP-a.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorac 100%

To se dešava kad su Vladi samo dva ministra Crnogorci. Niko ih ne čuje i ne shvata ozbiljno, pričaju zidovima. A zidovi gledaju kako što više da se tisnu SPC popovima. To je naša reala dok svi ne ustanemo i izađemo na izbore, do zadnjega. Drugo načina nema, to sam rekla još u septembru 2020.

D V

Koliko god je kralj nikola l vodio izčašenu i pogubnu spoljnu i unutrašnju politiku po cg a idealnu po interes srbije i ostatka Balkana što joj se na kraju obilo o glavu...imala je veći međunarodni autoritet i ugled nego što danas ima današnja CG. CG danas praktično nema svoju vlast i svoju politiku