8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Nikšić: Sramno je što Kovačević pokušava uniziti svijetle datume crnogorske istorije

Politika

Comments 1

DPS Nikšić: Sramno je što Kovačević pokušava uniziti svijetle datume crnogorske istorije

Autor: Antena M

  • Viber

- Da predsjednik Opštine Nikšić nema granica u svojim neznavenim istupima jeste i poređenje nedavnih litija sa najsvjetlijim datumima crnogorske istorije i bitkama za slobodu crnogorskog naroda.

Porediti pale junake na Grahovcu i Vučjem dolu sa ovdašnjim demonstrantima protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti je u najmanju ruku degutantno - saopštio je Opštinski odbor DPS Nikšić. 

"Pitamo predsjednika Opštine priliči li jučerašnjem datumu to što su njegovi jurišnici iz Elektroprivrede Crne Gore sa zastavama druge države slavili jubilej bitke na Grahovcu.

Ti junaci od kojih većina ima policijske dosijee, slika su i prilika Kovačivećevih jurišnika na svijetle tekovine crnogorske istorije sa kojim se ovaj Vučićev poslušnik uporno pokušava obračunati.

No, preživjela je Crna Gora i mnogo visprenije i surovije od svih ovdašnjih kovačevića i njima sličnih, pa će i njih", navode u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

d v

Srbonacistički „kulturolozi“ su još na obnovljenom spomeniku 2013 god u sred pg ispod Stijovićeve biste u mermeru „ovjekovječili“„Božidar Vuković Podgoričanin "prvi Srbin izdavač i štampar“...sve uz saglasnost tadašnje vlade CG..Zar ovo danas nije logičan slijed "događanja"?