21 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

21° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pavličić: Abazović mi dao besu za visoku funkciju u MUP-u, ja za njega garantovao kod Amfilohija; Fićko, Cerovo i Barbika razvalili URU

Politika

Comments 26

Pavličić: Abazović mi dao besu za visoku funkciju u MUP-u, ja za njega garantovao kod Amfilohija; Fićko, Cerovo i Barbika razvalili URU

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Priredio: V.J.

Spreman sam sa njima da idem na bilo kakve poligrafe i TV sučeljavanja, da shvate što su napravili meni, kao i mnogima iz partije, koji ih masovno napuštaju — objavio je Dragan Pavličić (prvi s lijeva na slici gore), nekadašnji v.d. direktor Policijske akademije u Danilovgradu, član URE, teško optužujući Dritana Abazovića i rukovodstvo ove stranke.

Pavličić, diplomirani ekonomista iz Podgorice, koji je se onomad reklamirao i kao litijaški aktivista, tvrdi da je lično u avgustu 2020. za Abazovića „garantovao i mitropolitu Amfilohiju i Zdravku (Krivokapiću), da ih neće izdati”.

„Bili smo članovi partije (URA), žena i ja, išli na kongres, oboje, na sve konvencije, od Nikšića, Bara, Herceg-Novoga, Ulcinja, Podgorice… lobirali na svakome mjestu, vjerujući u ideju i datu riječ; i bili smo članovi odbora u dva izborna ciklusa, kao predstavnici URE, na biračkim mjestima, ginuo”.

Dodaje, Abazović mu je bio „svjetlost na kraju tunela”, pa je, liše biračkih mjesta, „ginuo” za rukovodstvo URA i „na drustvenim mrežama, braneći ‘čestite i hrabre momke’ koji su mi dali BESU — da ću dobiti visoko mjesto u Upravi policije/Ministrastvu unutrašnjih poslova”.

Dok je Abazović bio vicepremjer, zadužen za sektor bezjednosti, Pavličića je početkom 2022. tadašnja ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić imenovala za v.d. direktora Policijske akademije. No, oko pola godine docnije, uoči konkursne odluke o direktoru, Pavličić tvrdi da je smijenjen.

„Kada mi je, poslije godinu ‘lažavina’, funkciju dao Zdravko, URA-ši, na čelu sa ‘konobarom’, zbog svojih ‘kombinacija’, sa mojim  ‘nasljednikom’ sa Akademije, smjenili su me”.

Sve je bilo u redu, sugeriše Pavličić u objavi na društvenoj mreži, „dok ovi njegovi (Abazovićevi) ‘tigrovi’, Fićko (Filip Adžić), Cerovo (Goran Đurović), Barbika (Ana Novaković Đurović) i ostali iz vrha, nijesu počeli ‘igru za lakovjerne’”.

„A to su vjernici MCP/SPC, mahom Srbogorci, koje je ON ‘zamađijao’ sa Temeljnim ugovorom!”

„Postao je ‘mali diktator’, dok su ga ‘drugocrnogci’ u partiji, preveslali i svuda se pozicionirali, po naški, ‘ugradili’, a on ih je branio, i zbog toga je platio, jer nije vidio ko su mu bili desne ruke — desničari za partiju i privilegije”.

Komentari (26)

POŠALJI KOMENTAR

sičija

Ovako je URA "gradila karijeru". Pitam se samo jesu li URI još žive one uglavljene profesorice, mrčenice?

pa_jes

@Little, Barbika je punjena plastikanka koja služi za zabavu ...

Fiume

Iz ovog proizlazi da je prevarant prevario prevaranta