25 °

max 25 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović: ANB još ne dostavlja razgovor u kom Adžić sa Miloševićem priča o švercu cigareta; Adžić: Prosipate demagogiju i pogazili ste riječ

Politika

Tag Video
Comments 2

Milović: ANB još ne dostavlja razgovor u kom Adžić sa Miloševićem priča o švercu cigareta; Adžić: Prosipate demagogiju i pogazili ste riječ

Autor: Antena M

  • Viber

Na Ustavnom odboru u Skupštini vodila se oštra polemika između ministra pravde Andreja Milovića (PES) i bivšeg ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića (URA). 

"Vaša ekspertiza je kafa sa mlijekom, espreso, makijato, vi nijeste neko ko može da zapamti ustavno-pravnu materiju a daleko bilo krivično-pravnu", kazao je Milović Adžiću.

"Ko štiti mafiju? Mafiju štite oni koji su svojim neradom doprinijeli da mafija i dalje bude tu...I kad ministar pravde predloži izmjene ZKP-a vi kažete ovo je ministar koji štiti mafiju... Postoje neke obaveze o kojima ću pričati na Odboru za bezbjednost i vezama, s kojim klanovima je koji poslanik vezan i bivši ministar, i koga na Cetinju ko čuva...Biće interesantne priče.

Ja znam zašto je vama bitan bezbjednosni sektor, mnogo je tragova. ANB još SDT-u ne dostavlja razgovor između vas i Rada Miloševića. Poslata je nekoliko puta urgencija za taj razgovor, gdje pričate o švercu cigareta sa Miloševićem, još nije dostavljena, neko blokira da se nastavi istraga, zato vas svrbi i ponavljate Milović mafija, Milović mafija", kazao je Milović Adžiću.  

"Ja znam zašto udarate na mene - jer sam politička kičma Milojka Spajića, neće vam poći za rukom da slomite tu kičmu. Montirali ste i aferu Do Kvon...Sviđa mi se što ste pocrvenjeli", kazao je Milović. 

Adžić je kazao da su Milovićeve izjave neutemeljene i da prosipa demagogiju. 

"Nikad nijesam radio kao konobar iako nijesam imao ništa protiv, zaista poštujem tu profesiju i pošten rad i mnogo radije bih prodavao dojč nego što ste vi prodavali informacije svoje stranke suprotnoj stranci i unizili profesiju", kazao je Adžić. 

"Sve ono što ste danas rekli je bilo na nivou insinuacija. Sve ono što sam ja rekao kad sam rekao da ste kurir mafije ja sam to potkrijepio činjenicom konkretnom da date zaštitu kriminalcu", dodao je Adžić i poručio da je Milović pogazio riječ da će podnijeti ostavku ako Predrag Šuković ostane na čelu SPO. 

"Sve ono što iznosite samo potvrđuje ko ste i koji vam je zadatak", rekao je Adžić. 

"Ja sam jasno rekao ili će on ostati ili ja, ali znate kako to je proces...", kazao je Milović. 

Na linku ispod možete pogledati kompletnu sjednicu: 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Baka

Adjicu sve se vrace tek ces vidjeti i ti i aba