8 °

max 16 ° / min 8 °

Ponedjeljak

26.02.

16° / 8°

Utorak

27.02.

15° / 11°

Srijeda

28.02.

18° / 11°

Četvrtak

29.02.

17° / 12°

Petak

01.03.

16° / 11°

Subota

02.03.

13° / 11°

Nedjelja

03.03.

13° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đurašković: Vraneš bruka i ponižava Pljevlja, da je sreće ne bi mogao da bude ni predsjednik zemljoradničke zadruge

Izvor: Prijestonica Cetinje

Politika

Comments 1

Đurašković: Vraneš bruka i ponižava Pljevlja, da je sreće ne bi mogao da bude ni predsjednik zemljoradničke zadruge

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš organizacijom proslave dana državnosti druge države pokazuje poltronski i snishodljivi odnos prema Beogradu, te da je sreće ne bi mogao da bude ni predsjednik zemljoradničke zadruge, a ne crnogorske opštine Pljevlja, poručuje gradonačelnik Prijestonice i funkcioner SDP-a Nikola Đurašković. 

"Brukati ovako, ponosna, multikulturna, multinacionalna i antifašistička Pljevlja može samo neko kome je mjera dostugnuća u politici nivo snishodljivosti prema tuđem i ponižavanju svoga.

Bolje bi bilo da prestane da se muči vršeći funkciju predsjednika Opštine Pljevlja i što prije zatraži da bude činovnik države Srbije, prestajući da ponižava opštinu koju navodno vodi.

Nakon Mandićevih zastava, krenuli su njegovi pioni da potvrde da je zastava u kabinetu bila samo poziv na juriš u sprovođenje tuđinske agende i novi pokušaj ponižavanja Crne Gore", naveo je Đurašković u objavi na Fejsbuku. 

Pozvao je predstavnike političkih partija koji su izabrali Vraneša da se o ovom sramnom potezu izjasne, jer na ovaj način se, kako poručuje, ne ulazi u EU - nego u "srpski svet". 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Tara

Lijepo je sto ste se javili..a i vi nista nijeste bolji..usli ste zajedno sa cetnicima..popa Micovica..da zajedno vladate sa Cetinjem..jel tako...???