26 °

max 26 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

26° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izabrano rukovodstvo Crnogorske evropske partije u Nikšiću: Nikčević na čelu OO

Izvor: Pobjeda

Politika

Comments 2

Izabrano rukovodstvo Crnogorske evropske partije u Nikšiću: Nikčević na čelu OO

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Grad podno Trebjese danas je i zvanično izabrao čelnike Crnogorske evropske partije na lokalnom nivou, pošto je u hotelu Jugoslavija održana izborna konvencija kojoj je prisustvovalo i rukovodstvo s državnog nivoa. 

Predsjednik CEP Novak Adžić je pozdravio skup, a zatim i potpredsjednici Nebojša Vučinić, Svetozar Savić, Stevo Vučinić... Svi oni iskazali su ogorčenje aktuelnom situacijom u Nikšiću i državi.

Poručili su i da je grad podno Trebjese oduvijek bio bedem Crne Gore, ako je već Cetinje njeno izvorište i ishodiše. Podsjetili su i da, za razliku od nekadašnjeg Madrida koji je imao petu kolonu, ka Podgorici hita jedna kolona, a da već imamo četiri spremne na izdaju i poniženje, te da se to više ne smije dozvoljavati.

Govorili su još i Miodrag Ćetković, Valentina Vukotić, Dragoslav Zeko Božović, a pročitani su i brojni telegrami podrške nedavno organizovanoj političkoj formaciji iz kojih se može zaključiti da na političkom nebu Crne Gore ima mjesta za nove, neokaljane, nekorumpirane i ljude spremne da istraju na evropskom putu.

Na osnivačkoj opštinskoj konvenciji CEP se potom glasalo, a za predsjednika izabran je Željko Nikčević, za njegovog zamjenika Igor Marković, dok je odlučeno da sekretar Opštinskog odbora bude Miodrag Ćetković.

Uz članove Glavnog odbora CEP: Željka Nikčevića, Miodraga Ćetkovića, Igora Markovića, Valentine Vukotić, Vladimira Mrvaljevića, Branka Delibašića, Stanka Tomaševića i Radovana Draškovića, koji su po funkciji na čelu i Opštinskog odbora, članovi nikšićkog rukovodstva su još: Milica Bulatović, Isidora Nikčević, Milorad Pejović, Dragomir Janičić, Milinko Kostić, Aleksandra Cicmil, Tatjana Božović, Milan Đurđevac, Katarina Stevović, Mirko Petrović, Branko Ruljić, Zoran Lukovac, Jasenka Mrvaljević, Milovan Miljanić, Željko Bošković, Borislav Radišić, Aleksandar Otašević, Boško Kontić, Nada Mrvošević, Nenad Radulović, Nikola popović, Kristina Malović, Zoran Tomašević, Mitar Tadić i Veselin Nikčević.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR