23 °

max 23 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

23° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Ni elementarno dostojanstvo više ne stanuje u redovima PES-a

Izvor: DPS

Politika

Comments 0

Nikolić: Ni elementarno dostojanstvo više ne stanuje u redovima PES-a

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Odbijanjem inicijative za smjenu Andrije Mandića, koju je Skupštini Crne Gore uputila Demokratska partija socijalista, Pokret Evropa sad je još jednom  potvrdio da je samo beznačajni instrument u rukama Nove srpske demokratije, a da je Mandić pravi šef parlamentarne većine, kazao je Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore.

 “Zbog toga nam stav PES-a po ovom pitanju nije iznenađenje, kao ni banalni, uličarski odgovor koji je smiješan i domišljat vjerovatno samo njegovom autoru Vasiliju Čarapiću. Svima ostalima, samo je dokaz da su za  šefa poslaničke grupe PES-a, Andrija Mandić i Milorad Dodik uzori i politički autoriteti kojima služ”, kazao je Nikolić.

Očigledno je, dodaje, da su dugovi PES-a prema “srpskom svetu“ i osnivaču ove stranke Igoru Dodiku toliko veliki, da ni elementarno dostojanstvo više ne stanuje u redovima ovog političkog pokreta.

“Po sličnoj matrici su se ponašali i beogradski tasteri poput Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića, koji su danas samo isluženi i beznačajni politički marginalci. Sasvim je izvjesno da je  takva sudbina namijenjena i Poketu Evropa sad”, zaključuje Nikolić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR