8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Svakog dana do kraja godine pokloni za najbrže čitaoce: Janko Mirković dobitnik današnje nagrade

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Svakog dana do kraja godine pokloni za najbrže čitaoce: Janko Mirković dobitnik današnje nagrade

Autor: Antena M

  • Viber

Antena M i partneri nagradjuju - svakog dana do kraja godine poklon za najbrže čitaoce.

Danas je najbrži bio i nagradu osvojio Janko Mirković.

Firme: Toneri Podgorica, Petrol SI , Silver Gift Jewelry&Watches, Veš Ratka, Fining, SAMMS, Hotel Hilton i drugi, obezbijedili su poklone iz svog prodajnog asortimana.

Tekst sa informacijama o dnevnoj nagradi biće objavljivan svakog dana na portalu Antena M, a najbrži čitalac koji pošalje mail na [email protected], postaće dobitnik nagrade koje obezbjeđuju naši sponzori.

O kompaniji:

Potražnja za 3D štampačima i proizvodima istih nastavlja da raste u svijetu. U našoj 3D sobi, u Podgorici, bavimo se prodajom 3D printera, 3D skenera i potrošnog materijala. A osim toga nudimo i usluge izrada modela i 3D štampa. A nudimo i kurs 3D modelovanja koji može dati adekvatno i relevatno znanje svima koji se žele oprobavati u ovom poslu.

U oktobru smo sastavili prvi 3D štampač Crne Gore. Kako 3D štampa u svijetu postaje sve više pristupačnija, zastupljenija i isplativija, ovo je izuzetno važno dostignuće za Crnu Goru i region. 3D štampač mijenja ljudsku radnu snagu, a uz to vam dopušta da sami kreirate, personalizujete i oprobavate se u željenom biznisu.

Naš 3D štampač simbolično smo nazvali ,,Buddy“ kako bismo približili ljudima važnost 3D štampe. Naime, u medicini ova štampa omogućava izradu personalizovanih aparata i medicinskih pomagala koja su udobna i omogućavaju koži da diše, pa i izradu hirurških instrumenata. Naša 3D soba je tokom pandemije napravio veliki broj vizira kako bismo pomogli našim medicinarima i olakšali im – koliko je to moguće.

Zatim, svjesni smo da je Zemlja u opasnosti od posljedica zagađenja više nego ikad. 3D štampa, za razliku od tradicionalne proizvodnje, troši mnogo manje materijala i najčešće koristi materijal koji se može reciklirati. Zato stručnjaci uvijek naglašavaju da je 3D štampa odlična za okolinu.

Osim toga, tehnologija 3D štampe se već dugo koristi u filmskim ostvarenjima, a sve je više zastupljena i u obrazovanju.

Ovo su samo neke od prednosti 3D štampe. Ona je odličan izbor za pojedinca, društvo, planetu. Ukoliko želite da saznate više, pozivamo vas da posjetite našu 3D sobu u Podgorici i da nas zapratite na društvenim mrežama!

Naša 3D soba nalazi se kod Vezirovog mosta u Podgorici i svi Vi ste dobrodosli. Današnji srećni dobitnik dobija nagradu 3D olovku. Izvrstan uredjaj za početnike u 3D štampi.

Mob 067 131 888

Mail: [email protected]

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR