8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Mille Baci nagrađuju čitaoce

Mozaik

Comments 0

Antena M i Mille Baci nagrađuju čitaoce

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Antena M nastavlja da nagrađuje čitaoce.

I ovoga puta sa partnerima obezbijedili smo interesantne poklone za one koji nas prate.

Partner Antene M je kompanija Mille Baci. Današnji poklon su čokoladice i sladoled iz asortimana partnera, a nagradu dijelimo danas preko Instagram stranice portala Antena M. Sve što treba da uradite je da zapratite našu Instagram stranicu i tagujete osobu koju biste poveli na sladoled. Ime dobitnika objavićemo u 18 sati.

Mille baci sladoledi - Hit ovoga ljeta

Zahvaljujući dugogodišnjem životu u Italiji i ljubavi prema zemlji poznatoj po sladoledima, Bojana Otašević pokrenula je proizvodnju italijanskih sladoleda na štapiću u Podgorici pod romantičnim i slatkim imenom - Mille Baci.

Sladoledi iz te radionice odmah su osvojili nepca građana Crne Gore i brojnih turista, pa su se šarmantna prepoznatljiva Mille Baci sladoledarna bicikla provozala našom obalom i zaustavila na najljepšim lokacijama.

Mille Baci nalazi se i u menijima finih restorana kao poslastica, ali i kao aperitiv u čaši.

Sladoledi na štapiću su italijanski izum, a Mille Baci sladoledi upravo su nastali na italijanskoj tehnologiji i znanju koje je Bojana stekla u italijanskoj kompaniji CCF čiji je vlasnik Sottile prije desetak godina patentirao sasvim novi način proizvodnje štapić sladoleda.

Mille Baci imaju brojne ukuse čiji broj se stalno povećava zahvaljujući kreativnosti radionice i sugestijama kupaca, to jest - njihovim željama.

Svaki sladoled ima svoje ime. Bojana im daje nazive po omiljenim gradovima njenih prijatelja, a jedan nosi ime njenog rodnog grada - Kotor.

Znajući koliko radosti sladoledi donose djeci, u prostoru gdje se proizvode, često se organizuju kreativne radionice za mališane.

Djeca uživaju u Mile Bacci poslasticama, a dobiju priliku ida ih sami naprave i to od ukusa koje sami odaberu jer... sladoledi su radost!

 


Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR