14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
HB: Deset godina premium programa

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

HB: Deset godina premium programa

Autor: Antena M

  • Viber
40.000 korisnika, 600 partnera, 2.000 prodajnih mjesta

Jedan od najpopularnijih programa u bankarskom sektoru u Crnoj Gori, PREMIUM PROGRAM Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma, obilježava deceniju uspješnog postojanja. Premium program, prvi te vrste u Crnoj Gori, počeo je prije deset godina, kada je kroz partnerstvo Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma lansirana Premium kartica, koja je ubrzo postala najpopularnija kartica na tržištu, saopšteno je iz Hipotekarne banke.

"Konstantno posvećeni našim korisnicima, svih ovih deset godina smo, zajedno sa kompanijom Mastercard i Crnogorskim Telekomom, ulagali u Premium program, uvodili korisne inovacije i značajno unapređivali korisničko iskustvo, pa danas s ponosom možemo reći da je uspjeh ove kartice, ovog programa i našeg desetogodišnjeg partnerstva sasvim očekivan. S ponosom mogu reći da smo, u ovih deset godina, imali čudesno lijepo i uzbudljivo putovanje - od prve co-brand kartice u Crnoj Gori, prve beskontaktne kartice kojom se ostvaruju značajni popusti i kupuje čak i na 24 rate bez kamate, preko Premium aplikacije i brojnih Premium akcija, do toga da je Premium kartica danas dio Platinum platforme kartične kuće Mastercard, s brojnim dodatnim benefitima u zemlji i u inostranstvu za sve njene vlasnike. Obećavamo da ćemo i u godinama koje dolaze našim korisnicima pružati ono što su navikli od nas – sigurnost, inovaciju, stalno unapređenje korisničkog iskustva i maksimalnu posvećenost njihovim potrebama i zahtjevima", poručio je Nikola Špadijer, izvršni direktor Hipotekarne banke za poslovanje sa fizičkim licima i napredne kanale prodaje, na događaju upriličenom za partnere.

Premium program i posvećenost Hipotekarne banke svojim klijentima prepoznali su, kažu, i građani naše države, klijenti banke, pa se, samo u prethodnih šest godina, broj korisnika programa se povećao dva i po puta – sa oko 14 na skoro 40 hiljada korisnika.

"U tom periodu gotovo se udvostručio i broj partnera – došli smo do blizu 600 partnera sa preko 2.000 prodajnih mjesta.

Crnogorski Telekom, najveći i najinovativniji telekomunikacioni operater u Crnoj Gori, prepoznao je te 2011. godine u inovativnoj i rastućoj Hipotekarnoj banci pravog, pouzdanog partnera i tako je, zajedničkim radom, nastala prva co-brand kartica u Crnoj Gori", dodaju u saopštenju.

“Kada smo prije deceniju započeli ovaj zajednički projekat sa Hipotekarnom bankom, vodili smo se, kao i uvijek u poslovanju Telekoma, jednom idejom – da našim korisnicima ponudimo premium proizvod i vrhunsko korisničko iskustvo. Da smo uspjeli u tome, potvrđuje ne samo činjenica da slavimo deseti rođendan, već i da je Premium kartica postala najpopularnija platna kartica u zemlji.

Formula za takav uspjeh danas djeluje očigledno, ali prije deset godina Telekom je morao da izađe van granica industrije u kojoj uspješno posluje, a rastuća Hipotekarna banka da dokaže da ima kapacitete da taj projekat iznese. Pojedinačno možda ne bismo uspjeli, ali kao najinovativniji igrači na crnogorskom tržištu u svojim branšama, u želji da korisnicima i klijentima iznova nudimo napredne i inovativne usluge, udruženi smo uspjeli da stvorimo proizvod koji danas živi kao brend za sebe. Večeras ovdje slavimo to partnerstvo i viziju, uvjereni da ćemo nastaviti da unapređujemo korisničko iskustvo kako bismo i u godinama koje dolaze ostali najbolji”, poručio je na proslavi za partnere Predrag Perković, direktor Komercijalnog sektora u Crnogorskom Telekomu.

Prije godinu dana, predstavljena je nova, moderno dizajnirana PREMIUM kartica na Mastercard Platinum platformi, koja je omogućila da korisnici imaju mogućnost da biraju dva od četiri osiguranja, što je jedinstven slučaj na crnogorskom tržištu, kao i kupovinu do 24 rate, pojašnjavaju iu HB.

Dodaju da Premium kartica Hipotekarne banke predstavlja najpopularniji kartični proizvod u Crnoj Gori, prelazak na Platinum platformu kartične kuće Mastercard, donijelo je mnogobrojne benefite klijentima.

Jelena Ristić, direktorka u kompaniji Mastercard za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine tim povodom je izjavila:

“10 godina Premium programa Hipotekarne banke je važan jubilej koji jasno pokazuje da je važno unapređivati korisničko iskustvo i ispuniti očekivanja zahtevnih klijenata. Mastercard nastavlja partnerski da podržava Hipotekarnu banku u daljem razvoju i inovacijama usluga i proizvoda po meri savremenih korisnika.”

Na događaju se prisutnima obratio Nikola Petković, Direktor za odnose sa klijentima za Srbiju i Crnu Goru u kompaniji Mastercard.

"Hipotekarna banka u saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala je nagradnu igru za korisnike Premium Mastercard kartica pod nazivom „Plaćaj i vozi Premium”.

U televizijskom izvlačenju, atraktivnu glavnu nagradu, automobil Renault Captur, dobio je Vasilije Vujisić iz Podgorice. On je trenutno u Americi i obratio se prisutnima putem video poruke, a njegovoj sestri je simbolično uručen ključ", dodaje se u saopštenju.

Podsjećaju da je korisnicima Premium programa na raspolaganju i mPremium – usluga mobilnog bankarstva, putem koje korisnici u svakom trenutku na svom mobilnom telefonu imaju direktan pristup računu za koji je vezana Premium kartica, pa su tako finansije uvijek nadohvat ruke, gdje god se nalazili – 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji. Bez odlaska u banku mogu se provjeriti stanje na računu, pregledati transakcije, prenijeti sredstva na drugi račun, platiti račune, locirati sve poslovnice i bankomati Hipotekarne banke.

Sve informacije o Premium programu mogu se naći na www.premiumprogram.me, Premium program aplikaciji i sajtu banke na www.hipotekarnabanka.com

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR